18.07.2022-09:23 (Son Güncelleme:24.09.2023-16:03)
>

Ece Erken’in öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ardından miras kavgaları devam ediyor. Reddi miras yapan Ece Erken, vefat eden eşinin abisinin mesajlarını ortaya çıkardı. İşte detaylar...

1

Abisinde tehdit mesajları


Ünlü sunucu Ece Erken, öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun abisi tarafından tehdit mesajları aldığını açıkladı. Mesajları tek tek sosyal medya hesabından paylaştı.

2

Abisine dava açacak


Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun abisine dava açacağını belirten Ece Erken, "Sabaha kadar bana tehdit mesajı atan Celal'cik! Sedef'i Acarkent'in güvenliğine göndermişsin.” dedi.

3

'Mallarına çökmüşsün'


Ece Erken “Evimin önünün kamera görüntülerini almışsın. Sen KARDEŞİSİN mallarına çökmüşsün, katillerin peşine 1 saniye düşmemişsin, benim kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki!” sözleriyle paylaşım yaptı.

4

Sinirlerine hakim olamadı


Sinirlerine hakim olamayan Erken, “Aldır! Benim abdestimden şüphem yok! Savcılığa yarın tehdit ve şantajdan veriyoruz! Ah Şafak! Ne üzülüyordur…” dedi.

5

'Ben tek başıma yeterim'


Ünlü sunucu “Ben hepinize tek başımız yeterim. Benle gurur duyuyordur eşim sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

6

Mesajları tek tek ifşa etti


Mesajlarını tek tek ifşa eden ünlü sunucu, “Gelen tehditler üzerine Erken, "Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada…” sözleriyle olay yarattı.

7

Eşinin abisine tepki gösterdi


Ece Erken “Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım! Şafak'ın bir minibüsü kalmış o da bende değil. Kapı önümün görüntüsünü aldırıyor abisi ve karısı Ece'de mi diye!” sözleriyle eşinin abisine tepki gösterdi.

8

Açıklaması dikkat çekti


Açıklamasına devam eden Ece Erken “Ya 500 bin vereyim de susun da Şafak'a bir dua edin! 40'ını bile yapmadınız Rabbim kim ne hak ettiyse yaşatsın" diye konuştu.” dedi.

Ece Erken’den olay yaratan itiraf! Öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun abisini ifşa etti mide bulandıran mesajlar ortaya çıktı
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Sahnedeki tuhaf tavırları ile dikkat çek...

Kim Milyoner Olmak İster'e ''Osmanlı'' s...

'Son'bahar mı? Demet Evgar'lı Bahar dizi...

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Ünlü modacıdan Nilüfer'e ağır eleştiri:...

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkında so...

Cem Yılmaz seyirciye sinirlenip sahneyi...

Kızılcık Şerbeti'nde soyunma cezalı tavl...

Survivor Yunanistan aşk adası oldu! Kame...

Kuruluş Osman'ın yıldız oyuncusu Saruhan...