08.09.2020-16:06 (Son Güncelleme:08.09.2020-16:08)

Ebru Şallı, Yaşadığı Zor Günleri Anlattı

Küçük oğlu Pars’ı Nisan ayında toprağa veren acılı anne Ebru Şallı, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına röportaj verdi. Oğlunun vefatından sonra yaşadığı zor süreci anlatan Ebru Şallı, röportaj sırasında gözyaşlarına boğuldu.

Ebru Şallı’nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars, iki yıl mücadele ettiği lenfoma hastalığına yenik düştü. Demet ve Alişan’ın sunuculuğunu üstlendiği programa röportaj veren Ebru Şallı ise yaşadığı zor günleri anlattı.

Geçtiğimiz aylarda eşi Uğur akkuş ile moral tatiline çıkan Ebru Şallı, sosyal medya hesabında yapılan olumsuz yorumlardan rahatsız olduğunu belirterek bundan sonraki süreç için ‘Beni artık kimse kızdırıp üzemez’ dedi. Hayatını nasıl yaşaması gerektiğiyle ilgili yapılan eleştirilere tepki gösteren Şallı, insanlardan anlayış beklediğini belirterek şunları söyledi:

‘İnsanlardan anlayış bekliyorum, destek olmalarını bekliyorum. Yaşanan çok kötü bir şey ve daha vicdanlı olmalıyız. Bunu yaşayan anne ve babalara destek olmalıyız çok büyük bir acı Allah kimseye yaşatmasın. Beni artık bu saatten sonra kimse kızdırıp üzemez’

'SADECE SESİNİ DUYDUM'

Programa verdiği röportajda son derece zorlandığı görülen Ebru Şallı, Pars’ı rüyasında görmeyi çok istediğini dile getirerek ‘Oğlumu bir kez rüyamda görebilmeyi isterdim, sadece sesini duydum! Bu ateş hiç sönmeyecek. Diğer oğlum Beren için ayakta durmak zorundayım’ dedi.

Ebru Şallı yaşadığı süreci anlatırken röportajı izleyen Alişan ve Demet Akalın ise gözyaşlarına engel olamadı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr