28.04.2024-12:29 (Son Güncelleme:28.04.2024-12:29)

Düşme hattı için kritik maç: Pendikspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’de kümede kalma savaşı Pendikspor Kayserispor maçıyla sürüyor. Ev sahibi ekip kritik karşılaşmadan galip ayrılarak ateş hattından uzaklaşmayı hedefliyor. Konuk ekip ise tehlike yaşamamak adına maçı galibiyetle tamamlamayı hedefliyor. Peki Pendikspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Pendikspor Kayserispor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde 30 puanla sondan ikinci sırada yer alan Pendikspor, ligde orta sıralarda yer alan Kayserispor karşısında kazanmayı ve kümede kalma hedefini canlı tutmayı hedefliyor. Peki Pendikspor Kayserispor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Pendikspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Pendikspor ile Kayserispor 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 16.00’da Pendik Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

Zorbay Küçük’ün hakem olacağı karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1’de canlı olarak futbol severlere ulaşacak.


Pendikspor Kayserispor muhtemel ilk 11’ler:

Pendikspor: Burak Öğür , Erdem, Alpaslan, Welinton, Sequeira , Lusamba, Ndiaye , Halil, Gökcan, Thiam , Umut.

Kayserispor: Bilal , Gökhan, Kolovetsios, Arif, Hasan Ali , Shukurov, Kartal, Bourabia , Boa Morte, Cardoso, Bahoken.

Süper Lig'de Pendikspor'un son 16 golünde adı geçen Mame Thiam, 4 gol ve 5 asistle takımına önemli katkılar sağladı. Bu sezon Kayserispor'a karşı oynanan üç maçta ise 2 gol atıp, 1 asist yaparak etkili performansını sürdürdü.

Kayserispor'un son iki golünün altında imzası olan Mehdi Bourabia ise kariyerinde en fazla lig golünü attığı sezonu 2015/16'da Bulgaristan Ligi'nde Cherno More Varna formasıyla yaşadı.

kursat@haber365.com.tr