01.05.2022-16:30 (Son Güncelleme:01.05.2022-17:01)

Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, InStyle dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayek, yıllar sonra ünlü yönetmenin ondan istedikleri tek tek anlattı. Detaylar haberimizde.

1

KİMDİR?


Salma Hayek, 2 eylül 1966 yılında Meksika'da doğdu.

2


Hayek'in annesi Meksika asıllı bir opera sanatçısı babası ise Lübnanlı bir iş adamıydı.

3


Hayek, lise eğitiminden sonra Universidad Iberoamericana’da uluslararası ilişkiler öğrenimi görmeye başladı. Hayellerinin peşinden koşmak isteyen Hayek okulu yarıda bıraktı. Meksika'dan ayrılarak Los Angeles'a geldi.

4


Oyunculuk derslerini alan ve aksanını düzeltmeye çalışan Hayek 1993 yılında yönetmen Robert Rodriguez tarafından keşfedildi.

5


1995 yılında vizyona giren Desperado filmindeki rolü ile büyük bir başarı yakaladı. Böylece Hollywood’a ilk adımını atmış oldu.

6


İki yıl önce eşi François-Henri Pinault'a Sevgililer Günü hediyesi olarak Kering isimli baykuşu veren Salma Hayek, kocası şehirde değilken odasında baykuşla birlikte nasıl uyuduğunu da anlattı: "Onunla aynı odada olmak bile büyüleyici. Bazen, bana gerçekten yakın olduğunda, bana sürtündüğünü hissedebiliyorum, bu gerçekten güzel. Ve kendimi çok kutsanmış hissediyorum."

7


Hayek aşkı milyarder Francois Pinault’un oğlu Henri Pinault'da buldu. 2007 tarihinde Francois Pinault’un oğlu Henri Pinault ile nişanlandıklarını açıkladı. Çiftin Valentina Paloma Pinault adlı bir kızları dünyaya geldi.

8


Salma Hayek InStyle dergisine verdiği röportajda ünlü yönetmen Harvey Weinstein ile duşa girmediğim, masaj yapmasına izin vermediğim ve oral seks yapmayı reddettiğim için onu filmden kovmakla tehdit ettiğini açıkladı.

9


Salma Hayek Desperado filminde başrolü paylaştığı Antonio Banderas'la seks sahnesi için de çekim başlayınca ağlamaya başladığını itiraf etti.

Dünyaca ünlü yıldız itiraf etti: Kocam yokken onunla yatıyorum
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Kavak Yelleri'nin yıldızı Pelin Karahan...

Survivor'da birleşme partisi sosyal medy...

Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye ceza verdi, S...

Bomba iddia! Seda Sayan hamile mi?

Kızıl Goncalar dizisinde ses getiren sah...

Müge Anlı'da mide bulandıran olay! 29 ya...

Aralarından su sızmıyordu: Demet Akalın...

Ünlülerin sosyal medya paylaşımları

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık karışacak:...

İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e zeh...