26.05.2024-11:00 (Son Güncelleme:26.05.2024-11:00)

Dünyaca ünlü şarkıcı uyuşturucuyla yakalandı: Nicki Minaj, Hollanda’da gözaltına alındı

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Nicki Minaj, uyuşturucu maddeyle yakalandığı gerekçesiyle Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da bulunan Schiphol Havalimanı’nda gözaltına alındı.

Ünlü rap yıldızı Nicki Minaj, Amsterdam'ın Schiphol Havalimanı'nda yetkililerce gözaltına alındı. Minaj'ın İngiltere'nin Manchester şehrindeki konseri öncesi yaşanan bu olay, ülke dışına çıkarmaya çalıştığı iddia edilen "hafif uyuşturucu" nedeniyle gerçekleşti.

Nicki Minaj uyuşturucuyla yakalandı

Haber7’de yer alan habere göre; 41 yaşındaki şarkıcı, olayın ardından sosyal medya hesabından polisin "tüm bagajlarını aramak" istediğini açıkladı ve kendisiyle ilgili uyuşturucu bulunduğunu iddia etti. Ünlü şarkıcının Manchester konserinin ise ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.


Hollanda polisi, "41 yaşındaki Amerikalı bir kadının hafif uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alındığını" doğruladı ve soruşturmanın devam ettiğini ifade etti. Minaj'ın şu anda halen gözaltında olduğu bildirildi. Bu olayın ardından Minaj'ın, 2 Haziran'da Amsterdam'da bir konser daha vereceği biliniyor.

kursat@haber365.com.tr