19.03.2024-14:51 (Son Güncelleme:19.03.2024-14:51)

Dünyaca ünlü isim Kanye West'in eşi Bianca Censori son zamanlarda dünya magazininin belki de en tartışmalı isimlerinden biri. Censori'nin birbirinden ilginç kıyafetleri büyük tepki çekerken ünlü modacı geri adım atmamakta kararlı. Modacı bu kez de yarıya kadar indirdiği taytıyla dikkat çekti.

1


Geçtiğimiz senelerde Kim Kardashian ile ayrılığı ve ardından yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Kanye West yeni eşiyle ve onun hayli ilginç tarzıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

2


İtalya tatilinde tur için bindikleri teknedeki uygunsuz anlarıyla gündeme oturan Kanye West ile Bianca Censori tüm tepkilere rağmen her sokağa çıktıklarında yine tercihlerini ilginç parçalardan yana kullanıyor.

3


Genç modacı genellikle ya yarı çıplak seçimleri ya da tamamen transparan olan tarzıyla dikkat çekiyor.

4


Bianca Censori bu ilginç imajını perçinleyecek bir yeni görüntü ekledi. Kanye West veeşi Bianca Censori alışveriş merkezine giderken kameralara yakalandı.

5


Los Angeles'taki The Grove'da gezinip bir şeyler atıştırmak için aile restoranı The Cheesecake Factory'ye giderken görülen çift, yarı çıplak görünümüyle yine baş döndürdü.

6


Ne genç modacı ne de kocası Kanye West neon yeşili taytını aşağı indirip sokaklarda öyle dolaşmaktan hiç rahatsız olmadı.

Dünyaca ünlü isim Kanye West'in eşi sınır tanımıyor: Şimdi de neon yeşil taytını yarıya kadar indirip sokakta öyle gezdi!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkan Şoray'ın KKTC ziyaretine sağlık e...

Ezel'in kadrosu yıllar sonra bir arada:...

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in gecesi...

Kim Milyoner Olmak İster’de duygusal anl...

Hangi ünlüler alevi kökenli?

Hangi dine mensup olduğunu öğrenince ina...

Saba Tümer'den aşk orucu tavsiyesi: Sırr...

Survivor’da cinsel hayat var mı, cinsel...

Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'...

Yalı Çapkını dizisinin genç oyuncusu ney...