02.12.2021-16:35 (Son Güncelleme:20.04.2024-08:00)

Döner Bıçağıyla Kendini Restorana Kilitleyen Adam Ayağına Savcı İstedi

Antalya’da psikolojik sorunlarının olduğunu bilinen bir kişi, elinde döner bıçağıyla kendisini bir restorana kilitledi. Savcı gelmeden çıkmayacağını söyleyen şahıs, yaklaşık 1,5 saat sonra ikna edilerek gözaltına alındı.

Muratpaşa İlçesi Gebizli Mahallesi 1115 sokak üzerindeki bir restoranda meydana gelen olayda, eşinden ayrıldıktan sonra psikolojisinin bozulduğu öne sürülen şahıs Ümit K. sokak üzerinde önce arkadaşlarıyla tartıştı. Tartışmada cinnet geçirdiği iddia edilen şahıs, yanında bulunan döner bıçağı ile birlikte bir restorana girdiği belirtildi. Bu sırada restoran sahibi Şevket ve Hatice Panoğlu çiftinin büyük panik yaşadığı gören şahıs, her iki kişiyi de dışarı çıkartarak kapıyı içeriden kilitledi.

1.5 SAAT SONRA İKNA EDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri, kendini restorana kilitleyen şahsı ikna etmek için yaklaşık 1.5 saat boyunca çaba sarf etti. Herhangi bir sıkıntı yaşanmaması önlem almak amaçlı olay yerine Özel Hareket Polisleri de geldiği bildirildi. Sokağı yaya ve araç trafiğine kapatan ekiplerden savcının gelmesini isteyen

Olay yerine savcının gelmesini ve yaşadığı problemi çözmesini isteyen şahısa, polis ekipleri sorunlarını çözeceklerine dair sözler vererek ikna etme çalışmalarını sürdürdü. Ekiplerin ikna çalışmaları, yaklaşık 1.5 saat sonra cevap buldu.

YA DÖRT DUVARA ATARSINIZ YA DA BU SORUNU ÇÖZERSİNİZ

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, polis merkezine götürüldüğü bildirildi. Şahıs, olay yerinden giderken polis ekiplerine, ‘Siz beni savcı ile görüştürmezseniz, aynı filmi tekrarlayacağım. Bu sefer silah ile yapacağım. 3 bin TL verdim mi silahı veriyorlar. Ya beni dört duvar arasına atacaksınız ya da bu sorunu çözeceksiniz’ dedi.

YEMEK SERVİSİ YAPAMADILAR

Olayla ilgili yaşadıkları anlatan restoran sahibi Şevket Panoğlu, ‘Şahsın elinde sallama vardı. Burada olay çıkarmamasını istedim. Ben ocak başında oturuyordum. Bana bir şey demedi. Benimle bir soru yok. Dükkana zarar verdi. Bir sürü yerden yemek istendi servis yapamadık. Bize de yazık oldu’ ifadelerini kullandı.

BİZE YAZIK OLDU

Olayın gerçekleştiği gün yaklaşık 2 2 bin TL tutarında kebap satamadıkları için zararda olduklarını belirten Hatice Panoğlu ise, ‘Bize de yazık oldu. Bir anda içeri girdi. Elinde sallama vardı. Eşim de içerideydi. Eşime kalkma dedi. İçeride oturdu mecbur. Telefon çalışıyor servislere cevap veremedik’ dedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

TÜBİTAK Başkanı Koronavirüs Aşısı ve İla...

Kurye Terörü! Sipariş Götürdüğü Binaya İ...

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Boşandığı Eşine Dehşeti Yaşattı! O Anlar...

Kırklareli'de Eski Koca Dehşeti

Avcılar'da Bina Balkonu Çöktü!

Kahramanmaraş'ta İstinat Duvarı İşte Böy...

Kendisini Tehdit Eden Sürücüye Polis Mem...

Pakistan'da Kanlı Patlama!

Avustralya'da Sahiller Beyaza Büründü!

ABD'de Kuyruğu Üzerinde Duran Kanguru Gö...

Polis Uyarınca Önce Kaçtı, Sonra Çığlık...

Cardi B'nin Erotik Videosu Sosyal Medyay...

Japonya'da Kadınları Öldüren Twitter Kat...

Kaz Dağları'ndaki Çam Fıstıklarıyla Geçi...

Tuzla'da Koca Dehşeti!

Barajın Doluluk Oranı Korkuttu

Korkusuz Gençlerin Tehlikeli Yolculuğu

Azerbaycan Ordusu'ndan Ermeni Çetelere O...

İstanbul'da Adnan Oktar Suç Örgütüne Ope...

Nevşehir Belediyesini Koyunlar Bastı!

İstanbul'da Sağanak Trafiği Durma Noktas...

Zararın Boyutu Ortaya Çıktı

Hayvanlara İşkencelerin Sonu Gelmiyor!

Nefesini Yetiştiremeyen Horoz Bayıldı!

Boğulma Tehlikesi Geçiren Balıkçının Kur...

Minibüs Çarptı! 50 Metre Savruldu

Çanakkale Boğazı'nda Yoğunluk