23.05.2018-13:22 (Son Güncelleme:23.05.2018-13:20)

Dokali Libya Kimdir?

Beşiktaşlı taraftarların dün akşam en çok merak ettiği konulardan bazıları Dokali Libya kimdir? Dokali Libya kaç yaşında? Beşiktaş forması giyen Dokali Libya nereli? Merak edilen bu konuların hepsi haberimizde…

Dün akşam Dokali Libya ismi Beşiktaşlı taraftarların en çok konuştuğu konulardan biri oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı Beşiktaş formalı fotoğrafı bir anda ilgi odağı olan Dokali Libya’nın formasının arkasında da isminin yazılı olması iyice merak konusu oldu.

Katarlı bir futbolcu olduğu öğrenilen Dokali Libya'nın Beşiktaş'a transfer olup olmayacağı siyah beyazlı taraftarlar arasında en çok konuşulan konulardan biri olurken, oyuncunun Beşiktaş’a karşı sempatisi sebebiyle bu paylaşımda bulunmuş olabileceği ifade ediliyor.

DOKALİ LİBYA KİMDİR?

Asıl adı Al Dokali Al Seyed olan 24 yaşındaki futbolcu, Libya doğumlu.

2013-2014 ve 2014- 2015 sezonlarında El Jaish takımının formasını giyen Dokali Libya, 2 sezon Al Wakrah takımında top koşturmasının ardından Katar'ın Al Rayyan takımına transfer oldu.

Dokali Libya’nın kariyerinde 1 Katar Kupası şampiyonluğu var. Dokali Libya, son yılında 11 karşılaşmada forma giyerken 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr