08.09.2021-10:48 (Son Güncelleme:08.09.2021-10:48)

ATV' nin reyting alan programı Esra Erol da, İsa çocuğu için, 6 kez evden kaçtığını iddia ettiği eşi Göknur'dan DNA testi istemişti. DNA sonucu canlı yayında açıklandı. 2 yaşındaki çocuğun biyolojik babasının İsa olmadığı DNA sonucunda anlaşıldı.

1


Anne Göknur, evden 6 kez kaçtığını ve eşi yani çocuğunun babası İsa'nın, 2 yaşındaki kızını halasına satma girişiminde bulunduğunu iddia etmişti.

2


Göknur, İsa'nın eve kız arkadaşını getirdiğini, o kişinin de " İsa benim sevgilim onunla ayrılacaksın" dediğini söyleyip bunun üzerine de kendisinin Önce Hüseyin sonrada Yunus adlı kişilere kaçtığını belirtmişti.

3


Eşinin sevgilisini gördükten sonra sosyal medya üzerinden tanıştığı Hüseyin'e kaçtığını ama o esnada eşinden hamile olduğunu söyledi. Hüseyin'in ailesi tarafından istenmeyince de tekrar evine İsa'ya döndüğünü açıkladı.

4


2 sene eşiyle birlikte kaldıktan sonra tekrar Hüseyin'in yanına gittiğini söyleyen Göknur, bir süre sonrada Hüseyin'le ayrıldıklarını belirtti. Hüseyin'le ayrıldıktan sonra Hüseyin'in arkadaşı Yunus'la birlikte olduğunu canlı yayında itiraf etti.

5


Canlı yayında, Göknur eşi İsa'dan boşanmak istediğini...

6


Bundan sonraki hayatında ne Hüseyin ne de Yunus'la birlikte olmak istemediğini söyledi. Artık tek başına bir hayat kuracağını dile getirdi.

7


Bu yaşanılanların ardından Göknur ve İsa anlaşmalı bir şekilde boşandı.

DNA Sonuçlarını Tüm Türkiye Canlı Yayında Öğrendi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Özt...

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dünda...

Nilgün Belgün Suphiye Orancı'ya açtı ağz...

Türkiye’nin gündemine oturan olay: Yılla...

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sert çık...

Gönül Dağı setinde taciz şoku: ''Zorla d...

Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi canlı...

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Tak...

Survivor Yunus Emre rahat durmuyor: Uzak...

Müge Anlı'da ilginç anlar: 40 yıllık koc...