12.12.2023-13:44 (Son Güncelleme:12.12.2023-13:44)

Dilan Polat, 2023 yılının son aylarında Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Tüm ülkenin sohbetinde bu konunun geçtiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Fenomenler, diziler, filmler senaryolarında çokça yer verdiler. Son olarak da Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından Arka Sokaklar'ın son bölümünde Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yapılan operasyon ele alındı. Sahnede, Dilan Polat’ı oynayan karakterin telefon ekranına tükürmesi dikkat çekti.

1

Dilan Polat ve Engin Polat yine gündemde


Ülkenin gündemini yakından takip eden ünlü yapım, yeni bölümünde tüm Türkiye'nin haftalardır konuştuğu Polat ailesini konu aldı.

2

Tükürme sahnesi dikkat çekti


Dilan Polat ve Engin Polat’a yönelik yapılan operasyonun canlandırıldığı dizide, Dilan Polat'ı oynayan kişinin yaptığı bir yayında ekrana tükürme sahnesi ve herkesin kendilerini kıskandıklarını belirtmesi dikkat çekti.

3

Hüsnü Çoban suçları tek tek açıkladı


Hüsnü Çoban ise, operasyon sahnesinde Polat çiftini oynayan karakterlere tutuklama gerekçesi olarak şunları söyledi: "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usül Kanunu ve Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Kanunu’na muhalefet. Bir de uyuşturucu var. Daha sayayım mı?"

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine bu sefer de Arka Sokaklar operasyon düzenledi!
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Bülent Ersoy neden kadın oldu?

Titanik'in en zengin adamının cesedinde...

Bilim dünyasını şaşkına çeviren olay: Ma...

Tıp tarihinde bir ilk! Doğuma giden kadı...

Asırlık arşiv ortaya çıktı: İşte Türk bo...

Cinsiyet değiştirerek ünlü olan Mika, di...

Kenan İmirzalıoğlu gülme krizine girdi:...

Konserde facia gibi kaza: Ünlü şarkıcı h...

Survivor'un ilk ve tek kadın şampiyonu M...