09.11.2023-15:32 (Son Güncelleme:09.11.2023-15:32)

Deniz Akkaya son günlerde sosyal medyada yayılan Dilan Polat'ın eski bir videosunu paylaşarak sert eleştirilerde bulundu. Küçük çocuk hakkında hakaret düzeyinde yorumlarda bulunan Deniz Akkaya'ya Engin Polat'ın annesinden oldukça sert bir yanıt geldi.

1


Dilan Polat'ın eski paylaşımları sosyal medyada gündemine tekrar düşmeye ve yayılmaya devam ediyor.

2


Son olarak Dilan Polat'ın oğluyla bazı paylaşımları yeniden gündeme gelmişti ve Deniz Akkaya bu videolardan birini paylaşarak oldukça sert ifadeler kullanmıştı.

3


“Maşallah nasıl güzel bir gelecek bekliyor bizi, bunların doğurduğu beslediği çocuklardan” diyen Deniz Akkaya’ya Engin Polat’ın annesi Şükran Polat'tan sert ifadeler geldi.

4


Şükran Polat, Akkaya’ya "Deniz Akkaya sen ve senin gibileri çok iyi biliyoruz" diyerek sözlerine başlayan Engin Polat'ın annesi paylaşımın devamında,

5


"Zamanında komedyenleri çok iyi tanıdığından şimdi isimlerini yazamıyorum o kadar çok ki neyse şimdi komedinin peşindesin sen. Küçücük çocuğun üzerinden hangi primi kasmaya çalışıyorsun. Nasıl sevgisiz bu yaşa geldiysen artık... Zamanında kendi çocuğunun bikinili fotoğraflarını paylaşarak eski kocanla davalık olmuş bir annesin sen" sözleriyle çıkıştı.

6


İçi bu açıklamalarla da soğumayan Şükran Polat devamında "Sen git o yamuk suratını düzelt estetiğin gelmiş senin" diyerek Deniz Akkaya’ya hakaret etti.

7

8

Deniz Akkaya Dilan Polat'ın oğluna hakaret etti! Engin Polat'ın annesinden sert yanıt geldi: Zamanında kendi çocuğunun bikini fotoğraflarını…
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Usta oyuncu Ediz Hun'dan şaşırtan itiraf...

Ünlü oyuncu Ümit Erdim ve Seda Erdim boş...

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, futbolcu sevgi...

Saba Tümer'den aşk orucu tavsiyesi: Sırr...

Ünlü oyuncu annesini dövdü! Magazin düny...

Acun Ilıcalı sinir krizi geçirdi! İddial...

Kardeşlerim dizisinin yıldız oyuncusuna...

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluy...

Survivor Yunanistan aşk adası oldu! Kame...

Demet Akbağ'dan öpüşme sorusuna ortalığı...