21.03.2022-14:13 (Son Güncelleme:21.03.2022-14:13)
>

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Birçok kişi Ukrayna’ya destek verirken Rusya da çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya. Ünlü futbolcu David Beckham da Ukrayna’ya destek vermek için ilginç bir şey yaptı.

1


David Beckham Instagram hesabında yayınladığı mesajında, "Sosyal medya hesabımı Ukrayna'nın Kharkiv bölgesindeki Perinatal hastanesinin müdürü Irina'ya veriyorum.

2


Irina oradaki hamile kadınlara sağlıklı bir doğum yapmaları için yardım ediyor. Orada zor durumda olan yeni doğanlara solunum cihazı makinesi bağışlarınız için teşekkür ediyoruz.

3


Hikayelerimde Irina ve sağlık çalışanlarının hayat kurtarmak için mükemmel çalışmaları hakkında daha fazla bilgi bulacaksınız.

4


Lütfen elinizden ne şekilde gelirse bu insanları desteklemeye ve UNICEF gibi kuruluşları desteklemeye devam edin. Beraber bir fark oluşturabiliriz" dedi.

5


Hesabın yönetimini alan Harkov Perinatal Merkezi Müdürü Doktor Irina Kondratova hastanedeki çalışma koşullarını ve kişilerin sağlık tedavilerini paylaştı.

6


Kondratova, hastanedeki görüntüleri Beckham'ın Instagram sayfasındaki hikayeler bölümünde yayınladı ve yayınlamaya devam ediyor.

7


Kandrontova, "Savaşın ilk gününde hamile kadınlar ve anneler bodrum katına tahliye edildi. Birlikte korkunç bir 3 saat geçirdik. Ne yazık ki, yoğun bakımdaki bebekleri hayat kurtaran ekipmanlara ihtiyaç duydukları için bodrum katına alamıyoruz.

8


İlk günler en zoruydu. Bombalama ve protestolarla nasıl çalışılacağını öğrenmek zorundaydık. Bu benim işim ve 24 saat boyunca devam ediyor. Her gün buradayım" açıklamasında bulundu.

David Beckham Ukrayna’ya destek vermek için İnstagram hesabını Irina Kondratova'ya verdi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Kızılcık Şerbeti'ndeki ''Atatürk'' sahne...

Kim Milyoner Olmak İster’de duygusal anl...

Yalı Çapkını'nda akıl almaz çekim hatası...

Onların Bu Hallerini Hiç Görmediniz Karş...

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil’in cinsiyet d...

Gülşen yeni teklisi ''Bal'' için gün say...

Seda Sayan’ın 4 aydır neden otelde yaşad...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal arasın...

Acun Ilıcalı'dan Survivor'ın kaderini de...

Tuba Büyüküstün ile öpüşme sahneleri ola...