12.08.2022-22:26 (Son Güncelleme:12.08.2022-22:26)

İnternetten yaptığı araştırmaların sonucunda sperm ve döllenme kiti sipariş veren kadın kendini hamile bıraktı. Kargo yoluyla geldiğini dile getirdi. Nasıl yaptığını açık açık anlattı.

1

Sperm siparişi verdi


Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde yaşayan Skyler, tek başına bir hamilelik süreci geçirme kararı aldı ve internetten sperm siparişi verdi.

2

Çocuk doğurdu


Çevresinden hamile kaldığını saklayan Skyler, doğum sürecinde ona destek olacak bir rehberi için 2 bin sterlin ödediğini söyledi ve çocuğunu kucağına aldığındaki sevincini paylaştı.

3

Yaşadıklarını anlattı


Skylar, “Her zaman bir kızım olacağını biliyordum ve bir bebek sahibi olmak için 30 yaşıma kadar beklemeyi planlamıştım. Ama 27 yaşındayken bir aydınlanma yaşadım, çocuk sahibi olmak için daha fazla bekleyemedim.“ dedi.

4

İstediği zaman hamile kalabilirdi


İstediği zaman hamile kalacağını bilen Skyler, “Her zaman bir sperm donöründen hamile kalacağımı biliyordum. Kızımı büyütmek veya çocuğumu paylaşmak için başka birine güvenmek zorunda kalmak istemedim.“ dedi.

5

Başkasından hamile kalmak istemedi


Skyler, “Kendimden başka kimseden bebek sahibi olmayı asla planlamadım. Her zaman her şeyi kendi şartlarıma göre yapmak istedim” dedi.

6

Hamilelik sürecini anlattı


Hamilelik sürecini anlatan Skylar, “İnternette bana benzeyen, sağlıklı ve yaratıcı bir sperm donörü buldum. Sonra yasal bir anlaşma yaptık ve meni kargoyla bana ulaştı.” dedi.

7

Sperm kargoyla geldi


Ayrıca, “Soğutucu özelliği olan bir ambalajda geldi. Sonra kendimi yapay olarak dölledim ve inanılmaz kolay bir süreçti. Gebelik testi yaptığımda pozitif olduğunu görmek beni çok mutlu etti” diye konuştu.” sözlerini ekledi.

8

Çevresinden gelen tepkiler


Hikayesini paylaştıktan sonra çevresinden sık sık olumsuz yorumlar alan Skylar, “Hastanedeyken bile kendi başıma doğum yaptığım için yargılandığımı hissettim. İnsanlar bana ‘Bebeğin babası nerede?’ der gibi baktılar. İnsanların bağışçıdan babası olarak bahsetmesinden hoşlanmıyorum, çünkü o değil." Dedi.

Daha neler! İnternetten sipariş ettiği spermle kendini hamile bıraktı ‘Kendi başıma döllendim’
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkiye'nin şehirlere göre boy ortalamas...

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın...

Titanik'in en zengin adamının cesedinde...

Bilim dünyasını şaşkına çeviren olay: Ma...

Otomattan kahve aldı hayatı karardı: ‘Gö...