28.09.2021-15:08 (Son Güncelleme:03.02.2022-17:51)

Beşiktaş'ta son dönemlerde oynadığı başarılı futbol ile Cyle Larin hakkında araştırmalar yapılıyor. Taraftarlar, ''Cyle Larin'in başarıları nedir, kaç golü var?'' araştırmaları yapmaktadırlar.

1

SON GÜNLERDE SIK GÜNDEME GELİYOR!


Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın formasını terleten Cyle Larin, son dönemlerde Beşiktaş'ta adını sık duyduğumuz bir isim olarak karşımıza çıkmaktadır. Cyle Larin, Beşiktaş takımında sergilediği başarılı performans ile gerek Beşiktaşlı taraftarların gerek futbolseverlerin büyük dikkatini çekmişti. Takımın başına Sergen Yalçın'ın gelmesinin ardından formu çok hızlı bir şekilde yükselen futbolcu Cyle Larin, her geçen zaman performansını çok hızlı bir şekilde arttırmıştır. Kanadalı olan futbolcu Beşiktaş takımında sergilediği başarılı futbolun ardından Cyle Larin, ülkesi Kanada'da milli takımın vazgeçilmez futbolcularından birisi haline gelmiştir.

2

FUTBOLCUNUN HAYATI


Beşiktaş'ın futbolcusu Cyle Larin, 17 Nisan 1995 tarihinde Brampton, Ontario'da doğmuştur. Kanadalı futbolcu, ilk olarak Kanada'nın Sigma Academy takımında futbola başladı. Sonrasında ABD'nin Uconn Huskies takımına transfer oldu. Ardından burada sergilediği başarılı futbol ile Orlando City takımına transfer oldu. ABD takımı Orlando City'de sergilediği futbol ile 15 Ocak 2018 tarihinde Beşiktaş takımına transfer oldu. Kanadalı futbolcu Beşiktaş'tan Belçika'nın Zulte Waregem takımına transfer oldu. Hücum oyuncusu kiralıktan döndüğü 2020 sezonundan sonra Beşiktaş'ta sergilediği etkili futbolla takımın vazgeçilmezlerinden birisi haline geldi. Ayrıca Kanada Milli Takımı'nın formasını terletmektedir.

3

BAŞARILARI NEDİR?


Cyle Larin, Beşiktaş ile 20/21 sezonunda Türkiye ligini ve yine aynı sezon Türkiye Kupası'nı kazanmıştır.

4

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?


Beşiktaşlı Cyle Larin kariyeri boyunca 199 maça çıkmıştır ve 85 gol atmıştır 28 kez de asist yapmıştır.

5

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?


Cyle Larin, ana mevki olarak sol kanat olarak oynamaktadır. Futbolcu ana mevki sol kanat olmanın yanı sıra santrafor ve sağ kanat olarak forma giymektedir.

6

NERELİDİR?


Cyle Larin asıl olarak Jamaikalı olmakla birlikte, Kanada vatandaşıdır. Kanada Milli takımının formasını giymektedir. Golcü Futbolcu Kanada Milli Takım'ı ile sergilediği performansla da ülkesinde sevilen isimlerden birisi haline gelmiştir.

7

BOYU NEDİR?


Beşiktaş'ın futbolcusu Cyle Larin, 1.88 cm'dir.

8


Cyle Larin'in Beşiktaş'taki geleceği büyük bir merak konusu haline gelmiş bulunmakta.

Cyle Larin Kimdir?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR