04.01.2022-10:24 (Son Güncelleme:04.01.2022-10:41)
>

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in satın almak için ilgilendiği Çorum FK'nın sportif direktörü Oğuzhan Yalçın'dan özel açıklamalar geldi.

1


Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in satın almak için ilgilendiği Çorum FK'nın sportif direktörü Oğuzhan Yalçın'dan özel açıklamalar geldi.

2


Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'in bir süredir kulüp satın almak için girişimlere başladığı biliniyordu. Yıldız futbolcunun bu anlamda takım arkadaşı İrfan Can Kahveci'nin memleketi olan Çorum'un, takımı Çorum FK ile çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenilmişti.

3


Mesut Özil'in satın almak için kolları sıvadığı Çorum FK takımından yıldız futbolcuyla ilgili çok önemli açıklamalar geldi. Açıklamaları ise kulübün sportif direktörü Oğuzhan Yalçın yaptı.

4


Fenerbahçe'nin Çorumlu yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci'nin, Mesut Özil'in de bulunduğu bir ortamda Çorum FK Sportif Direktörü Oğuzhan Yalçın ile iletişime geçtiği duyuruldu. İrfan Can Kahveci, Sportif Diraktör Yalçın'a 'Mesut abi ilerleyen zamanlarda bir kulübü almayı planlıyor. Kulübün borcu var mı, durumu nedir?' şeklinde konuştu.

5


Çorum FK'nın Sportif direktörü Oğuzhan Yalçın devam eden açıklamalarında, 'Biliyorsunuz İrfan Can Kahveci, Çorum'ludur. Kendisi her zaman maddi manevi Çorum FK'ya destek veriyor. Bu konuda da Mesut'un kulübü alması için teşvik edip, destek veriyor. Biz Mesut Özil'le o zaman böyle bir görüşme yaptık. Ama 1.3 milyon euro para istediğimiz konusu nereden çıktı bilmiyorum. Çünkü biz para konuşmadık. Kulübümüzün borcu yok. Mesut Özil'in kulübü satın alması Çorum FK açısından da yararlı olur.' şeklinde konuştu

6


Oğuzhan Yalçın devam eden açıklamalarında takım tesisleriyle ilgili olarak, 'Şu an biz Süper Lig ayarında tesislere sahip bir kulübüz. 15 bin kişilik stadımız ve harika tesislerimiz, kulüp binamız var. Çok iyi de bir kadro kurduk. Kulüp anonim şirket olduğu için satışına engel bir durum yok.' ifadelerine yer verdi.

Çorum FK'dan Mesut Özil Açıklaması Geldi!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR