06.05.2024-12:24 (Son Güncelleme:06.05.2024-17:51)

Çorlu'da apartman dairesinde meydana gelen patlamada 1 kişi ağır yaralandı!

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan bir apartman dairesinde meydana gelen patlama, bölgede endişe ve paniğe neden oldu. Söz konusu olayda 1 kişinin ağır yaralandığı bildirildi.

Olay, Çorlu’nun Cemaliye Mahallesi Egem Sokak’ta bulunan 5 katlı Kiraz Apartmanı’nın en üst katında gerçekleşti. Saat 09.00 sıralarında meydana gelen patlama, çevrede yankı uyandırdı. Patlama sonucunda dairede hasar meydana geldi ve içeride bulunan 1 kişi ağır yaralandı.

Apartmanın diğer dairelerinde de camlar kırılırken, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

“Patlamayla birlikte bina deprem gibi oynadı yerinden.”

Apartmanda ikamet eden İsmail Dişçi, patlama anında yaşadığı korku dolu anları şu şekilde dile getirdi: “Patlamayla birlikte bina deprem gibi oynadı yerinden.” Dişçi’nin ifadesi, patlamanın şiddetini ve etkisini gözler önüne serdi.

Yetkililer, patlamanın nedenini tespit etmek ve olası bir tehlikeyi bertaraf etmek amacıyla çalışmalarına hızla başladı. Olayın kesin sebebi henüz belirlenmemekle birlikte, güvenlik birimleri geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor. Patlamanın nedeniyle ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.


cerenpeksen@haber365.com