13.02.2024-17:34 (Son Güncelleme:13.02.2024-17:34)
>

Çektiği Tiktok videoları ile ünlenen Mikail Can Kurnaz, geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatı ile bambaşka birine dönüşmüştü. Sevgilisiyle samimi hallerini paylaşmaktan çekinmeyen fenomen isim bu kez dur durak bilmedi, yatakta uygunsuz halde görüntülerini paylaştı.

1


Çektiği ilginç Tiktok videoları ile ünlenen Mikail Can Kurnaz, geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatı ile bambaşka birine dönüşmüştü.

2


Tiktok videoları çekerek tanınan Mika Raun, meşhur olur olmaz cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuş sonrasında ise çeşitli estetik operasyonlar geçirerek bambaşka birine dönüşmüştü.

3


Aktif bir Sosyal Medya kullanıcısı olan fenomen isim, paylaşımlarıyla ve çalkantılı aşk hayatıyla adından sık sık söz ettiriyor.

4


Gizemli erkek arkadaşı ile en özel anlarını açıkça paylaşmaktan da tereddüt etmeyen fenomen isim bu kez çizgiyi aştı, çırılçıplak yatakta uzandıkları görüntüleri paylaştı.

5


Geçirdiği estetik operasyonlar ile bambaşka birine dönüşen Mikail Can Kurnaz, ''Kocam'' diyerek hitap ettiği gizemli sevgilisi ile yatakta uygunsuz görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, erkek arkadaşının horlamasını övdü.

6

7

Cinsiyet değiştiren fenomen Mika'dan olay paylaşım: Erkek arkadaşı ile yatakta...
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkan Şoray'ın KKTC ziyaretine sağlık e...

Seda Sayan ''Türk aile yapısını bozmak''...

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in gecesi...

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkında so...

Gülşen yeni teklisi ''Bal'' için gün say...

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluy...

Gaddar dizisinde ''Adnan Oktar'' örgütü...

Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırı...

Kuruluş Osman'ın yıldız oyuncusu Saruhan...

Tuba Büyüküstün ile öpüşme sahneleri ola...