11.05.2020-15:58 (Son Güncelleme:11.05.2020-15:43)

Cilde Sürülen Saç Boyası Nasıl Çıkar?

Evde saçlarınızı boyadığınız zaman ister istemez cildinize de bulaşıyor. Peki, cilde bulaşan boyayı çıkarmak için ne yapmak gerekir? Cilde bulaşan boya nasıl çıkarılır? İşte cildinize bulaşan boyayı kolayca çıkarmanızı sağlayacak yöntemler…

Saçınızı boyattıktan sonra saç diplerinize bulaşan lekeler kaçınılmaz oluyor. Ancak lekelerin daha fazla yayılmasını engelleyebilirsiniz. Saç boyasını ciltten çıkarmanın en pratik yolunu sizin için paylaştık. İşte detaylar…

DAHA FAZLA BOYA BULAŞMASINI ENGELLEYİN

Saç boyasının cildinize daha fazla bulaşıp yayılmasını önlemek için işe eldiven takarak başlamalısınız. Bu sayede cildinizden çıkardığınız boya elinize bulaşmamış olur.

YİNE SAÇ BOYASIYLA ÇIKARABİLİRSİNİZ

Bu biraz garip gelebilir, fakat cildinize bulaşan saç boyasını, yine saç boyasıyla çıkarabilirsiniz. Nasıl mı? Saç çizginiz, boynunuz veya ellerinizde oluşan lekeler nerede olduğu fark etmeksizin, üstlerine saç boyası uygulayarak onlardan kolayca kurtulabilirsiniz.

BOYA SOLDUĞUNDA SABUNLU BEZLE ÇIKARIN

Boya cildinizde solmaya başladığı zaman, sabunlu bir bez yardımı ile leke olan bölgeyi iyice silin. Ardından akan suyun altında cildinizi yıkayın. Bu arada tüm bunları yaparken lekeleri daha da yaymamaya dikkat edin.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr