15.10.2021-09:18 (Son Güncelleme:15.10.2021-09:59)

CHP'ye Dert Yanan Adam Çete Lideri Çıktı

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'e dert yanan kişinin çete lideri olduğunu ortaya çıktı. Kameralar karşısında iftiralar atan adamın mesleğinin dolandırıcılık olduğu anlaşıldı.

Tecavüz, iftira ve yalanlarla anılan Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir skandala daha karıştı. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in Kütahya gezintisi sırasında yanına gelerek evinin ve traktörünün icra tarafından alındığını söyleyen adamın Müge Anlı'nın programında çete lideri olduğu ortaya çıktı. İsmi Mustafa Şimşek olan şahısın Fas'tan evlenme vaadiyle 600 kadını kandırdığı ortaya çıktı.

TARLAYA GİDEMİYORUZ PALAVRASI

Özgür Özeli ne tesadüf ise kameralar önünde yakalayan Mustafa Şimşek, Özele, tarlaya bile gidemediklerini kolluk kuvvetlerinin kendilerini beklediğini söyledi.


MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINDA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Özgür Özel'in destek olduğu Mustafa Şimşek'in gerçek yüzü Müge Anlı'da anlaşıldı. Türkiye ve yurtdışında birçok dolandırıcılığa imza atan Mustafa Şimşek'in Fas'tan 600 kadını evlenme vaadiyle kandırdığı ortaya çıktı. Sahte evlilik vaadiyle insanları kandırıp, onların duygularıyla oynayan Mustafa Şimşek mağdurlardan binlerce lira para da almış. Ankara, Isparta, Konya, Eskişehir, Çorum, Bursa ve İstanbul'da yaşayan birçok kadını evlilik vaadiyle kandıran Şimşek, Türk Vatandaşlığı için sahte evlilik yapmak isteyen Suriye ve Fas uyruklu kadınları da dolandırdığı ortaya çıktı.


MAĞDURLAR PROGRAMA BAĞLANDI

Bursa'da yaşayan 60 yaşındaki İsmail Aksu programa bağlanıp kendisinin yaşıtı olan Eda takma ismi biriyle evlendirileceğini, kadının tüm estetik masraflarını karşıladığını açıkladı. Masrafın karşılanmasının ardından kadının kaçtığını aktaran İsmail Aksu 60 bin lira dolandırıldığını söyledi.

KADINI GÖRMEDEN 20 BİN LİRA DOLANDIRILDI

Türkiye'yi şok eden olayda yayına Enver Bey isimli mağdur da bağlandı. Gaziantep'te bir kadınla sözde evleneceğini açıklayan Enver, kadını hiç görmeden 20 bin lirasının hiç olduğunu vurgularken şu sözlerle birlikte mağduriyetini dile getirdi ve yayından ayrıldı; "Ekmek alacak param yok."

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr