20.03.2024-10:03 (Son Güncelleme:19.04.2024-09:10)

CHP’de para kulesi skandalında yeni görüntü: İBB Spor Kulübü çantası kullanıldı!

CHP'deki para sayma skandalında yeni ve şok edici görüntüler gün yüzüne çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı olan Fatih Keleş'in, "İBB Spor Kulübü" yazılı bir çanta getirdiği ve bu çantadan deste deste paraların çıkarıldığı kaydedildi.

Görüntüler, CHP'de büyük yankı uyandırdı ve kamuoyunda tartışma yarattı. Paraların nereden geldiği, ne amaçla kullanıldığı ve bu para sayma işleminin hangi koşullarda gerçekleştirildiği konuları merak konusu oldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü CHP'deki 'para Kuleleri' skandalıyla ilgili soruşturma devam ederken, skandala ilişkin yeni ve çarpıcı görüntüler gün ışığına çıktı. Görüntülerde, odaya getirilen para çantalarından birinin üzerinde "İBB Spor Kulübü" yazısının yer alması dikkat çekti. Görüntülerde, CHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in odalara getirdiği "İBB Spor Kulübü" yazılı çantadan, deste deste paraların çıkarıldığı açıkça görülüyor. Bu yeni görüntüler, skandalın boyutlarını daha da belirginleştirirken, kamuoyunda büyük bir infiale neden oldu. CHP'nin içinde büyük bir şok etkisi yaratan bu skandal, parti içinde ciddi bir güven kaybına ve tartışmalara neden olmuştur. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın çevresinden gelen bu tür bir skandalın, partiye ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne olan güveni sarsması beklenmektedir.


Ekrem İmamoğlu ile bağlantıları ortaya çıktı

Yeni ortaya çıkan görüntülerde, paraların İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ve İBB Spor Kulübü Başkanı olan Fatih Keleş'e, 2015 yılında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na getirilen İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer tarafından verildiği ortaya çıktı. >Görüntülerde ayrıca, paraları ofiste sayan ve Fatih Keleş'in taşımasına yardımcı olan kişinin İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü olan Tuncay Yılmaz olduğu görülüyor.

Bu yeni gelişme, CHP'deki 'para Kuleleri' skandalının daha da büyüdüğünü ve daha geniş bir yelpazeye yayıldığını gösteriyor. Skandalın derinliklerine inildikçe, İstanbul'daki belediye yönetimi ve parti içi ilişkiler hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmaktadır.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın devam eden soruşturması bu yeni bilgileri de dikkate alarak ilerlemekte ve skandalın tüm boyutlarını aydınlatmaya çalışmaktadır. Ancak, şu aşamada skandalın sonuçları ve sorumluları konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Bu süreçte kamuoyu ve ilgili mercilerin yakından takip ettiği bir gelişme olarak durmaktadır.



Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
SIRADAKİ VİDEOLAR

Murat Kurum Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Erzurum'da sevgi...

Hatay halkından Lütfü Savaş isyanı: Vata...

Sesini duyurdular: “İş arıyorum” sözleri...

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na gönderme: O...

Para kulesi dosyasında yeni gelişme: Ekr...

Pes dedirtti! Cihantimur kazasında şok g...

İmamoğlu Cüneyt Özdemir'i şaşırttı: Soru...

Naci Görür'den Murat Kurum itirafı: Mura...

Ünlü anketör anket sonuçlarını açıkladı:...

İlahiyatçı Mustafa Karataş o soruya ne d...

“Hatırlamıyorum!”dedi: İmamoğlu'nun proj...

Özgür Özel'e İzmir şoku: Mitingine ilgi...

Hamza Dağ İzmir seçim reklam filmini pa...

Binlerce insan mahkemeye akın etti! İkin...

Çanakkale’de panik anı: Hortum kameralar...

Stüdyoda gergin anlar: CHP'li Dursun Çiç...

Gazeteci Buket Aydın canlı yayında açıkl...

Oyuncu Emre Kınay İstanbul trafiğine isy...

Paradan kule polemiği sürüyor: CHP Genel...

CHP krizi devam ediyor: Ekrem İmamoğlu...

Türkiye’nin konuştuğu Eylem Tok olayında...

Dünya peş peşe Hindistan ve Rusya’da düş...

CHP’de para kulesi krizi büyüyor: Bu sef...

Yine İBB yine skandal: Beykoz Çubuklu Si...

Survivor'da müstehcen dakikalar! O görün...

Survivor All-Star'da skandal anlar: Acun...

CHP'de sular durulmuyor: Balya Balya par...

Özgür Özel'den Ramazan ayı gafı: Mitingd...

İsrail polisinden Mescid-i Aksa'da Filis...