13.06.2020-16:51 (Son Güncelleme:13.06.2020-16:48)

Çene Botoksu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çene botoksu hakkında bilinmesi gerekenler özellikle yüz çehresini küçük dokunuşlar ile değiştirdiğini görebilirsiniz! Olumlu manada yaşanan bu değişimin mimarı botoks hangi durumlarda uygulanabilir? Boktos nasıl yaptırılmalıdır? Botoksun yaptırılmasının amaçları nelerdir? İşte detaylar...

Çene botoksu hakkında bilinmesi gerekenler özellikle yüz çehresini küçük dokunuşlar ile değiştirdiğini görebilirsiniz! Olumlu manada yaşanan bu değişimin mimarı botoks hangi durumlarda uygulanabilir? Boktos nasıl yaptırılmalıdır? Botoksun yaptırılmasının amaçları nelerdir? Tüm bu detayları sizin için haberimizde derledik…
Botoks Nedir?
Çene botoksu hakkında bilinmesi gerekenler şu şekilde sıralanmaktadır;
• Çene botoksunda müdahale edilen asıl alan Masseter kası olarak nitelendirilir. Bu kasa yapılan müdahale ile çene hattının daha sıkı ve ince görünmesi mümkün kılınmaktadır. Özellikle gıdı sorunu yaşayan kişilerin bu operasyonu tercih etme sıklığı son dönemlerde bir hayli artmıştır.
• Botoks ile hem çenenin formunun toparlanması hem de küçük dokunuşlar ile anatomik hataların giderilmesi mümkün kılınmaktadır.
• Bu uygulamada dozaj oldukça önemlidir. Sadece konunun uzmanları tarafından işleme alınması gerekir.
• Tercih edeceğiniz kliniğin bu alanda uzman olan kişiler ile iş birliği yapması ve daha öncesinde olumlu sonuçlar almış olmasına dikkat etmelisiniz.
Çene bölgesine yapılan uygulamaların yüzün simasını değiştirme hem de ince ve muntazam bir yüz hattı oluşturma konusunda büyük bir önem arz etmektedir. Siz de botoks aracılığı ile harika bir görünüm kazanmak için doğru noktada bulunuyorsunuz.
Yüz Şeklini Değiştirmek Mümkün Mü?
Çene botoksu hakkında bilinmesi gerekenler sıralandığı zaman en dikkat çekici unsurların başında kesinlikle yüz simasını değiştirme geliyor. Özellikle erkeksi ve kaba yüz hatlarına sahip olan kadınların tercih ettiği bu operasyon ile daha narin ve ince bir yüz simasına sahip olması mümkün kılınmıştır. Masseter kasına yapılan ufak bir müdahale ile çevrenizce gözle görülür şekilde fark edilecek bir sima değişikliğine de gitme imkanını elde edebilirsiniz.
Botoks Acı Verici Bir Operasyon Mudur?
Botoks ile çene küçültme işlemi oldukça acısızdır. Uygulamanın yapılmasının hemen sonrasında günlük hayatınıza devam edebilirsiniz. Cerrahi operasyonlara göre acısı kıyaslanamaz derecede düşük olan bu yöntemin sunmuş olduğu faydaların da aynı şekilde yüksek olduğu ve sonuç verimliliğinin yüksek olduğu da dile getirilmelidir.
Botoks ile harika bir sonuç almak için uzmanın görüşleri ve kişinin istekleri ile ortak bir nokta belirlenmelidir. Bu operasyonda bir kesi açılmadığı için sağlık koşullarını zor durumda bırakacak herhangi bir komplikasyonun gelişmesi de söz konusu olmayacaktır. Sağlık sorunları sebebi ile estetik ameliyat uygulatamayan kişiler için yüzlerini yeniden şekillendirmek adına harika bir fırsat olmuştur!
İşlem Ne Kadar Sürer? Ek Bir Tedavi Gerekir Mi?
İşlem 15-20 dakika içerisinde sorunsuz bir biçimde tamamlanmaktadır. İşlemin sonrasında herhangi bir ek tedavi protokolü de gerekmiyor. Kişiler sorunsuz bir biçimde botoks adımının sonrasında günlük hayatlarına devam edebilirler. Bu noktada dişleyen kişiler 6 ayda 1 olmak üzere doktoruna kontrole gelerek genel yüz hatları konusunda durum analizi yapabilir. Ama bu da şart değildir.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr