04.03.2022-10:30 (Son Güncelleme:04.03.2022-10:30)

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan İzmir ekibi Altay forması giyen Cebrail Karayel'den sürpriz açıklamalar geldi.

1


Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan İzmir ekibi Altay forması giyen Cebrail Karayel'den sürpriz açıklamalar geldi.

2


Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ekiplerden biri olan Altay'da başarılı bir sezon geçiren Cebaril Karayel, sergilediği performans ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

3


Bu sezon İzmir ekibi Altay'da toplamda 23 karşılaşmada süre alan 27 yaşındaki Cebrail Karayel, 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergilemişti.

4


Altay ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Cebrail Karayel için sezon sonunda kadrosuna katabilmek adına Süper Lig'den bir çok ekibin hazır olduğu ve nabız yokladığı öğrenildi.

5


Özellikle Galatasaray'ın önümüzdeki sezon için kadrosuna katmak istediği Cebrail Karayel, transferi ile ilgili olarak yapmış olduğu kritik açıklamalarda ;

6


Cebrail Karayel : Bireysel olarak sezona iyi başladım. Galatasaray ülkemizin özel camialarından birisi. Her futbolcu böyle özel camialarla anılmak ister.

7


Cebrail Karayel : Şu anda çok güzel bir camiadayım. Evet bu söylentiler ruhumu okşuyor, egomu tatmin ediyor ama hiçbir önemi yok.

8


Cebrail Karayel : Bir insanın en büyük rakibi kendisidir. Futbol değişen bir oyun. Her gün kendimizi yenilememiz gerekiyor, çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğim.

Cebrail Karayel, Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR