29.04.2024-09:53 (Son Güncelleme:29.04.2024-09:53)

İngiltere'de yayın yapan ITV adlı kanalın haber spikeri Rageh Omaar, canlı yayında zor anlar yaşadı. Beyninde pıhtı atan sunucuya canlı yayında müdahale edilmemesi ise tepki topladı.

1


ITV Haber spikeri 56 yaşındaki Rageh Omaar'ın canlı yayın esnasında fenalaştığı anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

2


Yayın sonuna dek konuşmakta güçlük çeken ve felç kaldığı iddia edilen spikere müdahale edilmediği için kanal yönetimi tepki topladı.

3


İngiltere'de yayın yapan ITV adlı kanalda haber sunuculuğu yapan Rageh Omaar isimli bir spiker, canlı yayında izleyenlere korku dolu anlar yaşattı.

4


"Ten" programında haberleri sunarken bir anda sözcükleri yutmaya başlayan ve haber bültenlerini okumakta zorlanan Omaar'ın yayından hemen sonra tedavi altına alındığı açıklandı ve yayın bir süre kesildi.

5


Tam olarak ne olduğu belirsiz olsa da ITV News, Omaar'ın şu anda tıbbi bakım aldığı öğrenildi. Ancak iddialara göre Omaar yayın sırasında muhtemel bir pıhtı atması sonucu felç geçirdi.

6


Sosyal medyada tartışmalara yol açan duruma karşı pek çok kişi "Eğer hastaysa ona bakmakla yükümlüler. Umarım gerçekten iyidir çünkü izlemesi zordu" , "Ona ne oldu, iyi mi ve onu neden yayından almadılar?" yorumları yaparken, yayını izleyen bir hemşirenin kanala telefon açarak Omaar'ı yayından almaları konusunda uyarıda bulunduğu iddia edildi.

7


Spikerin bülten bitene dek zorla yayında tutulması sonucu yoğun bakıma girmesi nedeniyle kanal yönetimi sosyal medya kullanıcıları tarafından sert eleştiriler aldı. ITV News sözcüsü ise "İzleyicilerin Rageh Omaar'ın sağlığı konusunda endişe duyduğunun farkındayız. Rageh cuma günü Ten'de haber sunumu yaparken rahatsızlandı ve şu anda tıbbi bakım görüyor. Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyor" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında pıhtı attı, yayın kesildi: Ünlü sunucu felç geçirdi!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Eurovision'da İsrail'e büyük tepki! Onla...

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR