18.07.2021-11:07 (Son Güncelleme:18.07.2021-11:40)

Konya'da 3 yıl önce öldürülen Metin- Necla Büyükşen cinayeti ile ilgili olay aydınlatıldı, 4 kişi tutuklandı. Bu gelişmelerin ardından Büyükşen çiftinin çocukları açıklamada bulundu.

1


Konya'da 3 yıl önce başlarından tüfekle vurularak öldürülen Necla-Metin Büyükşen çiftinin cinayet soruşturması sürüyordu. Müge Anlı'da da çözülmeye çalışan cinayet ile ilgili olaylar aydınlatıldı.

2


Müge Anlı'da çiftin kızları Büşra ve gelinleri Betül şüpheli olarak görülüyordu. Aynı zamanda yaşadıkları köyde komşuları tarafından kiralık katil tutulmuş olabileceği ama katilin evleri karıştırdığı da iddialar arasındaydı.

3


Kiralık katil iddiası doğru çıktı. Yapılan soruşturma ile başka birini öldürmek için tutulan kiralık katilini, evleri karıştırdığı ve yanlışlıkla Necla-Metin Büyükşen çiftini öldürdüğü ortaya çıktı.

4


Olaydan sonra konuşan Büşra Büyükşen üzerinden büyük bir yük kalktığını belirtti. Olayın faili meçhul kalabileceğini söyleyen Büşra Büyükşen; 'olay çözüldü ve bu mucizevi bir şey' dedi.

5


Çiftin doktor olan ve Müge Anlı'ya başvuran oğulları Osman Büyükşen de açıklamada bulundu. Kardeşlerinin masum olduğunu söyleyen Büyükşen, olayla ilgili büyük bir kısmın aydınlatıldığını söyleyerek Jandarma ekiplerine teşekkür etti.

6


Jandarma, 4 kişiyi tutuklayarak adliyeye sevk etti. Bu zanlılardan 2'si 'kasten öldürmeye azmettirme', 2'si ise 'kasten öldürmeye yardım etme' suçlarından tutuklandı.

Büyükşen Cinayeti Çözüldü! Gelişmelerin Ardından Aileden İlk Açıklama Geldi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'dan eski se...

Hadise Galatasaray'ın yıldız futbolcusu...

Acun Ilıcalı acı haberi sosyal medyadan...

Gönül Dağı setinde taciz şoku: ''Zorla d...

Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi canlı...

Kızıl Goncalar dizisinde ses getiren sah...

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Bayk...

Yalı Çapkını Seyran'ın hastalığı ne? Sey...

Doğuma günler kala evlenen ünlü oyuncu G...

Deniz Çakır'dan Hülya Avşar'ın programın...