04.05.2024-09:42 (Son Güncelleme:04.05.2024-17:18)

Büyükçekmece’de otomobil tırın altına girdi: 1 ölü ve 2 yaralı var

İstanbul Büyükçekmece’de gece saatlerinde seyreden otomobil seyir halinde olan TIR’ın altına girdi. Aracın içinde sıkışan 1 kişi hayatını kaybederken tırın ve aracın sürücüsü ise yaralandı.

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde Büyükçekmece E5 Karayolu Edirne istikametinde, saat 01.45 sularında meydana gelen kaza büyük bir endişeye neden oldu. İddiaya göre, E.M. tarafından yönetilen bir otomobil, kontrol kaybı yaşayarak E5 üzerinde seyir halinde olan S.G. idaresindeki bir tıra arkadan çarptı ve tırın altına girdi.

Kaza anını görenlerin hemen ihbarı üzerine, polis, itfaiye ve Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada tır sürücüsünün yaralandığı bilgisi alınırken, otomobilin altına sıkışan sürücü E.M. ile yan koltukta bulunan Ahmet Andırın, araç içerisinde mahsur kaldılar.


1 ölü ve 2 yaralı var

İHA’da yer verilen habere göre; i>tfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda, sürücü E.M. yaralı olarak enkaz altından kurtarıldı ve hemen ambulansla hastaneye sevk edildi. Ancak, sağlık ekipleri yan koltuktaki Ahmet Andırın’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerindeki inceleme ekipleri ve nöbetçi savcı tarafından yapılan incelemelerin tamamlanmasının ardından, Ahmet Andırın'ın cenazesi ceset torbasına konularak ambulansla en yakındaki hastane morguna götürüldü. İtfaiye ekipleri, aracın tırın altından çıkarılması için çalışmalarını sürdürürken, polis ekipleri de kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

kursat@haber365.com.tr