17.11.2021-15:27 (Son Güncelleme:17.11.2021-16:45)

Büryan kebabını Adana'ya tanıtan Cihangir Korkmaz, Instagram postlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

1


Adana’da kebabın dışında büryanı tanıtmak istedik. Adana’nın ilk ve tek büryancısıyız.

2


üryan bizim Doğu Anadolu’da Siirt ve Bitlis yöresine ait bir yemektir. Oradaki lezzeti buradaki hemşehrilerimize getirmek istedik.

3


Büryan kebabı sabahları hazırlanıyor. 3 metrelik kuyuda bakır kazanlarda yapılıyor. Günde 4-5 kuzu bitiriyoruz. 4 ay önce açmamıza rağmen taleplere yetişemiyoruz.

4


Akşam 6’da bitiriyoruz. Adanalılar çok seviyor. Büryan da yağlı, Adanalılar da yağlı sevdiği için inanılmaz talep var. Sosyal medya sayesinde de çevre illerden gelenler var”

Haber365
bilgi@haber365.com.tr
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR