28.05.2020-15:10 (Son Güncelleme:28.05.2020-15:00)

Bursa'da Sevgilisinin Kafasında Şişe Kıran Kadın Sonra Bıçakladı

Bursa'da bir kadın sevgilisinin kafasında içki şişesi kırdı. Hızını alamayan kadın daha sonra erkek arkadaşını bıçakladı. Polis ekipleri kadın gözaltına aldı.

Olay, dün gece saatlerinde Bursa'nın Yıldırım ilçesi Umurbey Mahallesi'nde meydana geldi. Derya P. (34) ile erkek arkadaşı Engin G. (47) marketten içki aldı. İkili daha sonra Engin G.'nin evine giderken birlikte alkol almaya başladılar. İlerleyen saatlerde çift arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Derya P., tartışma sırasında sinirlerine hakim olamadı ve içki şişesini erkek arkadaşı Engin G.'nin kafasında kırdı. Hızını alamayan Derya P., mutfaktan altığı bıçakla erkek arkadaşını karnından bıçakladı. Gürültüleri duyan komşular ise olayı polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, kadını kendisini kilitlemiş şekilde buldu. Ev içerisindeki bulunan yatak odasına kendisini kilitleyen Derya P., ekiplere dışarı çıkmayacağını söyledi. Yaklaşık 15 dakika sonra polislerin ikna ettiği kadın kapı kilidini açarak polise teslim oldu. Derya P., ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, Engin G. ise ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Kadının ifadesinde, "Engin ile buluşmak için sözleşmiştik. Marketten alkol aldıktan sonra evine gittik. Tartışmaya başladığımız anı ve tartışma sebebimizi hatırlamıyorum. Çok alkol içmiştik, kendime geldiğimde karakoldaydım." dediği öğrenildi.

Kadın, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr