28.03.2021-15:02 (Son Güncelleme:28.03.2021-15:02)

Burak Sevinç ve Tülin Özen, Kırmızı Oda Dizisinden Ayrıldı!

Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı Kırmızı Oda'nın geçen akşam yayınlanan bölümünde iki veda birden yaşandı. Dizinin ilk bölümünden bu yana rol alan Tülin Özen ve Burak Sevinç kadrodan ayrıldı.

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi geçen akşam 30. bölümüyle ekrana geldi. Yiğit Özşener ve Esra Ronabar'ın kadrosunda dahil olduğu dizide iki veda birden yaşandı.

İKİ BAŞROL OYUNCU AYRILDI

Dizinin sevilen karakterlerinden Deniz ve Piraye, herkesten gizledikleri ilişkilerini açıkladı. Evlilik kararı alan çift, şehir dışında yeni bir hayat süreceklerini söyleyerek işlerine veda ettiler. Yaşanan bu vedanın ardından Piraye rolünü oynayan Tülin Özen ile Deniz'i canlandıran Burak Sevinç diziden ayrıldı.


Ayrıldığın ardından Burak Deniz sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşım yapmazken Tülin Özen, kendisiyle ilgili yapılan veda paylaşımlarını sosyal medya hesabının hikaye kısmından sevenleri ile paylaştı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr