08.08.2022-19:06 (Son Güncelleme:08.08.2022-16:23)
>

Ünlü oyuncu Burak Sergen’in babası Semih Sergen geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Bugün son yolculuğuna uğurlanan usta sanatçının cenazesinde akılalmaz bir olay yaşandı. Bu saygısızlık Burak Sergen’i sinirlendirdi.

1

Semih Sergen'in cenaze töreni


Usta sanatçının oğlu Burak Sergen konuşmasına, "Sevgili hocamıza, doya doya baba diyemedim, hep hocamızdı çünkü, şimdi babacığıma veda etmek için buradayız." sözleriyle başladı.

2

Burak Sergen konuşması


Sergen, "Bana bıraktığı mesleği ve onurlu Sergen soyadını, yaşadığım sürece, bütün sahnelerde yaşatacağım söz veriyorum, elveda babacığım." dedi.

3

Toprak Sergen konuşma yaptı


Semih Sergen'in diğer oğlu oyuncu Toprak Sergen ise babasının kendisine çok şey kattığını ve öğrettiğini belirterek, konuşma yaptı.

4

'Hepimize çok şey öğretti'


Toprak Sergen, "Hepimize çok şey anlattı ve öğretti. Hepimizin hocası ve büyüğüydü. Küçüklüğümden beri doğayla iç içe olmaktan büyüklere saygıyı, azimli olmayı iradeli olmayı...” dedi.

5

Duygu dolu anlar yaşandı


Sözlerine “Pek çok insana dokundu pek çok insanın selam ve saygıları var. Çok insan sevdi onu, saygı duydu. Çok eğlendi, beraber çok anıları oldu. Umarım hepimiz de onun gibi bir hayat süreriz. Bütün sevenleriyle birlikte onu kalbimize gömüyoruz." şeklinde devam etti.

6

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü konuştu


Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt ise usta sanatçı için, "Bu Türk tiyatrosu için büyük bir kayıp. Her ne olursa olsun her ölüm erken ölüm. Hocamız çok değerli ve kıymetliydi." dedi.

7

Kendisini evladı gibi sevdiğini belirtti


Semih Sergen'in kendisini çok sevdiğini belirten Kurt, "Tiyatronun çok farklı alanlarında hocamızla beraber çalıştık. Hep öğretici olmuştur. Devlet Tiyatrosu 73 yaşında. Hocam, bütün devlet tiyatrosu tarihini canlı bir yaşayan bir tarihti. Allah'tan rahmet diliyorum. Evlatlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

8

Cenaze töreninde saygısızlık


Cenaze töreninde yaşanan izdiham yok artık dedirtti. Usta oyuncu son yolculuğuna uğurlanırken yaşanan bu izdiham saygısızlık olarak algılandı. İddialara göre Burak Sergen bu saygısızlığa tepki gösterdi.

Burak Sergen’in babası usta sanatçı Semih Sergen son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze töreninde yaşanan saygısızlığa ünlü oyuncu kayıtsız kalamadı
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Uğur Dündar 39 sene önce verdiği röporta...

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dünda...

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'dan eski se...

İzzet Yıldızhan'ın 23 yıldır sır gibi sa...

Müge Anlı ve Rahmi Özkan arasında canlı...

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sert çık...

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin beb...

Acun Ilıcalı'dan Survivor'da cinsellik s...

37 kiloya düşmüştü: Cezaevinden çıkarıla...

Yalı Çapkını 67. bölüm fragmanı yürekler...