19.05.2021-10:02 (Son Güncelleme:19.05.2021-10:41)

Burak Sergen'den İlk Kare!

Geçtiğimiz ay evinde rahatsızlanarak acil olarak hastaneye kaldırılan oyuncu Burak Sergen, durumu kötüye gidince yoğun bakıma kaldırılmış ve sonrasında entübe edilmişti. Sergen, sonunda kendine geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinin, başrol oyuncularından Burak Sergen, geçtiğimiz nisan ayında evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Durumu kötüleşen ünlü oyuncu, yoğun bakıma kaldırılmış ve entübe edilmişti. Sergen’in sağlık durumunun iyiye gitmesiyle, geçtiğimiz gün yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya geçiş yaptı.

İLK GÖRÜNTÜSÜ GELDİ

Sergen, nişanlısı Nihan Ünsal ile 37 gün sonra hastane odasında çektirdiği ilk fotoğrafını Hürriyet'le paylaştı. Sağlık durumu hakkında konuşan ilk kez açıklama yapan Sergen, ‘Tekrar hayatın bir yerinden tutunmak çok güzel bir şey’ dedi.

SOLUNUM SIKINTISI DEVAM EDİYOR!

Nişanlısı Nihan Ünsal'ın kendisini bir an olsun yalnız bırakmadığını söyleyen başarılı oyuncu, ‘Nihan'ı hep hissettim. Çünkü hep yanımda olduğunu biliyordum’ şeklinde konuştu. Nihan Ünsal ise ‘Durumu iyi ama Kovid'in bıraktığı vücuttaki belli sıkıntılar var. Ara sıra solunum sıkıntısı çekiyor’ ifadelerini kullandı.

VİDEO YÖNTEMİYLE DİZİYE DÖNECEK

'Sadakatsiz'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Burak Sergen, dizinin yeni bölümüne video ile bağlanarak izleyiciyle buluşacak. Dizide canlandırdığı Haluk karakterinin kalp krizi geçirerek yoğun bakıma kaldırıldığı senaryoda, ünlü oyuncu yayınlanacak bu akşamki bölümde ailesi ile görüntülü konuşma gerçekleştirecek.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr