04.06.2021-09:47 (Son Güncelleme:04.06.2021-10:41)

Burak Sergen Evlendi!

Geçtiğimiz Nisan ayında koronavirüs tedavisi gören ve günlerce yoğun bakımda entübe halde kalan Burak Sergen, iyileşir iyileşmez soluğu nikah masasında aldı!

Geçirdiği koronavirüs yüzünden 43 gün yoğun bakımda entübe bir halde kalan ve yaşam mücadelesi veren Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncusu Burak Sergen, geçtiğimiz hafta taburcu olmuştu. Nişanlısı Nihan Ünsal'ın bir dakika olsun yalnız bırakmadığı ünlü oyuncu, iyileştiği gibi radikal bir karar aldı. Sergen, hastalığı boyunca kendisinin yanından hiç ayrılmayan nişanlısı ile evlilik masasına oturdu. Ünlü oyuncu Burak Sergen, 'Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum. Bu hastalığı atlattığım an Nihan'ın hemen soyadımı taşıması için gereken protokolü gerçekleştirdik' ifadelerini kullandı.

KORONAVİRÜSÜ ATLATTI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncusu Nisan ayında, evinde fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Oyuncunun, yapılan tetkikler sonucunda koronavirüse yakalandığı öğrenilmiş ve bir an önce tedavisine başlanmıştı. Hastalığı kötüye gidince, yoğun bakıma kaldırılıp entübe edilmişti. Sergen'in nişanlısı ise, neredeyse her gün ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi vermiş ve sevenlerinin aklındaki soru işaretlerini kaldırmıştı. Burak Sergen, taburcu olur olmaz, nişanlısı Nihan Ünsal ile nikah masasına oturdu ve çift sonunda dünyaevine girdi!


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr