01.03.2021-10:48 (Son Güncelleme:01.03.2021-10:48)

Giydiği kürk ile eleştiri yağmuruna tutulan Bülent Ersoy'a ünlü isimler tepki gösterdi.

1


Özel olarak tasarlanan paltoda, ‘rönar arjante’ cinsi 55 gümüş tilki heba edildi. 4 ayda tamamlanan bu kürkün fiyatının ise, 450 bin TL olduğu öne sürüldü.

2


Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Bülent Ersoy’a, binlerce yorum geldi. Sosyal medya kullanıcılarından ziyade ünlüler de olaya büyük ölçüde tepki gösterdi.

3


Son olarak Hükümsüz dizisinde izleyici karşısına geçen Burçin Terzioğlu, Diva için şu sözleri kullandı: Siz de kürk giyiyor veya kürk giyenlere sıcak bakıyor olabilirsiniz ama muhtemelen kürk sektöründeki vahşeti bilmiyorsunuz. Bir kürk manto için en az 50-60 hayvanın katledildiğini, çiftliklerde üst üste kafeslerde aç bırakıldıklarını bilmiyorsunuz. Bunları bilip de halen kürk giymeye devam ediyorsanız, ciddi bir vicdan sorununuz olduğunu söylemek mümkün.

4


Güldür Güldür programıyla uzun süredir ekranda olan Doğa Rutkay, ‘Şu canım gümüş tilkiden 55'i öldürüldü, kürkü soyuldu. Sebep birileri rahat giysin diye.’ mesajı ile Bülent Ersoy’un fotoğrafını paylaştı.

5


Ünlü şarkıcı Yusuf Güney ise, Diva’yı oldukça sert eleştirdi: Erkek oldun, kadın oldun, solist oldun, assolist oldun, zengin oldun, sultan oldun ama bir insan olamadın Bülent Ersoy! Para senin zevk senin vicdanın yok alıyorsun marifetmiş gibi paylaşmasan olmaz mı?

6


Diğer yandan İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız ise, ‘Hayvanları katledilmesine sebep olup, bunu gururla üstünde taşımak. Başınız göğe erdi mi?’ diyerek tepki gösterdi.

7

8

Bülent Ersoy’un Giydiği Tilki Kürküne Tepki Yağdı!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dünda...

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'dan eski se...

Nilgün Belgün Suphiye Orancı'ya açtı ağz...

Milli Voleybol takımın yıldızı Melissa V...

Bomba iddia! Seda Sayan hamile mi?

Gönül Dağı setinde taciz şoku: ''Zorla d...

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu doğum...

Kızılcık Şerbeti'nde Umut Nursema'yı kim...

Gonca Vuslateri erken doğum yaptı: Anne...

Yıldız Tilbe'den şoke eden poz: Dişsiz h...