17.09.2021-14:53 (Son Güncelleme:17.09.2021-14:53)

Buket Aydın Canlı Yayında Aldatıldığını İtiraf Etti

Son zamanlarda başarılı iş hayatının yanı sıra , özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen güzel spiker Buket Aydın, konuk olduğu canlı yayında yıllar önce ihanete uğradığını söyledi.

Uğradığı ihaneti tüm detaylarıyla anlatan başarılı sunucu Aydın, ihaneti telefona gelen mesajla yakaladığını anlattı.

Sunucu Aydın, Tv8’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2.sayfa programına konuk oldu. Güzel sunucu, Hayatıyla ilgili’ Hiç ihanete uğradınız mı? sorusuna karşılık uğradığı ihaneti tüm detaylarıyla birlikte anlattı. Aydın şunları söyledi: ’İhaneti yaşadım. Sinirlendim, üzüldüm ama bir süre sonra bir şey ifade etmiyor. Ben bir şeylerin acısıyla yaşayan biri değilim. Çabuk unuturum, kin tutmam . Herkes kendine yapar .İhanet ilk aşamada şok edici oluyor. Özellikle araştırmam mutlaka benim üzerime düşer bu konular. ’dedi.

BUKET AYDIN İHANETİ TELEFONA GELEN MESAJLA YAKALADI

Aydın, ‘Kafamı çevirdiğimde telefondaki mesajla ihaneti yakaladım ben hayatımdaki kişinin telefonunu karıştırmam. Biraz üzerine gidince konu ortaya çıktı. Yapan kendisine yapar .Sonunda kendisi üzülür.’ dedi. Son zamanlarda Emir Sarıgül’le yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşen Aydın , Kanal d Ana Haber’deki görevinden istifa etmesinin ardından 7 yıllık evliliğini bitirmesiyle sosyal medyada sık sık gündeme gelmişti. Emir Sarıgül'le bir dargın bir barışık aşk yaşayan sunucu, ilişkinin başında çıkan haberleri sadece arkadaşız diyerek reddetmişti. Sonrasında sosyal medyaya yansıyan görüntülerde aşkları belgelenmişti. Emir Sarıgül’den evlilik teklifi alması üzerine kariyer kaygısı yaşayan Aydın teklifi kabul etmemişti.

KARA PROPAGANDA YAPTILAR BANA SALDIRDILAR

Buket Aydın, boşandıktan sonrada yapılan ihanet iddialarından dolayı büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Bunları yaşayacağımı tahmin ediyordum, haberlerin çıkmasına şaşırmadım dedi. Çalıştığı kurumda insanlar tarafından negatif bir tutuma uğradığını belirten Aydın, ‘Herkesi Allah’a havale ediyorum .O süreçte neler yaşadım .Sadece evlenme, boşanma konusunda değil’ dedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr