06.02.2022-12:16 (Son Güncelleme:06.02.2022-12:16)

Tayland’da, kadınlar tuvaletine yerleştirilen gizli kameranın ortaya çıkması, ülkede tartışmalara neden oldu.

1


Taylan Avusturalya Büyükelçiliği'nde yaşanan gizli kamere skandalı ülkede tartışmalara neden oldu.

2


Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bulunan Avustralya Büyükelçiliği'nin kadınlar tuvaletinde gizli kamera bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edilirken, kameraların bir kadının tuvaletin zemininde hafıza kartı bulmasının ardından tespit edildiği aktarıldı.

3


Kameraların ne kadar süredir tuvalette olduğu ve kimlerin kayıt altına alınarak mahremiyetinin ihlal edildiği henüz bilinmiyor. Tayland polisi tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili eski bir büyükelçilik çalışanın tutuklandığı bildirildi.

4


Avustralya Dışişleri ve Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, şahsın 6 Ocak'ta Tayland Kraliyet Polisi tarafından tutuklandığı doğrulanarak, söz konusu eski çalışanın 2013'ten bu yana büyükelçilikte bilişim teknolojileri sistemleri yöneticisi olarak çalışan 30'lu yaşlarında ve evli olan Bank Thamsongsana olduğu belirtildi.

5


Avustralya Büyükelçiliğinin Bangkok'taki yeni binası 2017'den bu yana faaliyetine devam ederken, son derece güvenli bir tesisi olarak kabul ediliyor.

6

7

Bu Rezillik Ülkeyi Birbirine Kattı: Tayland'daki Avustralya Büyükelçiliği'nin Kadınlar Tuvaletinden Gizli Kamera Çıktı
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Eurovision'da İsrail'e büyük tepki! Onla...

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR