28.07.2020-11:13 (Son Güncelleme:28.07.2020-11:11)

Boğa Burcunun Yükseleni

Boğa burcunun yükseleni sakin ve sessiz bir yapıya sahiptir. Normal şartlarda her şeye sinirlenmezler, ancak damarlarına basıldığında yapılan kötülüğü unutmazlar. Konulara ve olaylara göre uzun süre kin tutabilirler. Dışarıdan sert ve soğuk bir görüntüye sahiplerdir.

Boğa Burcunun Yükseleni: Kendi dünyaları içinde belirledikleri kuralları vardır. Bu kurallara göre hareket etmeyi severler. Yükseleni boğa olanların kararlı ve iradeli bir yapıları vardır. Etrafa anlatmak yerine kendi içlerinde karar alıp verirler. Değişime kapalı sabit duruşlu bir karakter çizerler. Rahata, mal, mülk ve eğlenceye düşkünlerdir.

İş Hayatı

Kendi hedeflerine ve amaçlarına sıkı bir şekilde bağlanırlar. Disiplinlere, kurallara uyan bir yapıları vardır. Başarı elde etmek için çok fazla çalışırlar. İşlerini yavaş ve emin bir şekilde yürütürler. Acele yapmak yerine her detayını iyice düşünür emin olduktan sonra paylaşırlar. Yaptıkları işlerin sağlamasını yaparak kendilerini güvene almayı severler.

Sağlık

Boğa Burcunun Yükseleni: Boğa burcunun en çok çektiği sağlık sorunlarından biri de kilo problemidir. Yemeye içmeye ve gezmeye düşkün oldukları için sevdikleri her şeyi yiyebilecek potansiyele sahiptir. Aynı zamanda kalp rahatsızlıkları, tansiyon ve boğaz ağrıları gibi birçok rahatsızlık görülmektedir. Doktorun verdiği reçeteye ve önerilere sıkı bir şekilde bağlıdırlar. İlaçları alır yapılması gerekenleri yaparlar. Genel olarak kuralcı ve sorumluluk sahibi bir portre çizilir. Abur cubur ve sağlıksız gıdalardan dolayı şeker hastalığına yakalanma ihtimalleri yüksektir. A ve E vitamini tüketmesi gereken bu burç lifli gıdaları ve sebzeli yemeklerden hoşlanmazlar. Eğer kilo problemlerini kontrol edemezlerse ileride obez olma ihtimalleri vardır. Diyet yaparak ideal kiloya kavuşmalı, sporla vücudu sıkılaştırmalıdırlar.

Eğlence Hayatı

Sevdiği insanlara düşkün olan boğa burcu ailesiyle ve arkadaşlarıyla eğlenmekten keyif alırlar. Aşk hayatına önem vererek sevdiği erkekle eğlenip gezmekten büyük keyif alırlar. Yeni ortamlara girmek yerine kendine özel çevresinde takılmayı severler. Rahata, gösterişe, paraya düşkün olan bu burç en güzel yerleri tercih eder. Hem kendinin hem çevresinin eğlenmesine önem verir. Boğa burcunun yükseleni gösterişe ve görkeme çok meraklıdır. Bu uğurda çok para harcayabilir.

Fiziksel Özellikleri

Boyları kısa olup esmer ten rengine mensuplardır. Aynı zamanda insanı derinden etkileyen bakışları vardır. Saç yapıları genelde gür ve kıvırcıktır. Gençlik yıllarında çok güzel olan bu burç yaş ilerledikçe aldıkları kilolar yüzünden kalın bir bedene sahip olurlar.

Aşk Hayatı

Boğa Burcunun Yükseleni: Boğa burcu tam bir aşk kadınıdır. Sevdiği adama düşkün olan bir yapıları vardır. Aynı zamanda ilişki içerisinde en çok çaba gösteren taraf boğa burcudur. Sevdiği adam uğruna her şeyi yapabilecek durumdadırlar. Sahiplenerek sadık tavırlar içine girerler. Gerçek aşkı bulmak uğruna çok yanlış işler de yapabilirler. Ev hayatında çocuklarına bağlı bir kimlik oluştururlar. Aynı zamanda yemeğe ve mutfağa düşkün oldukları için harika yemekler çıkartırlar.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr