02.06.2021-11:57 (Son Güncelleme:04.04.2024-07:00)

Beyoğlu'nda Yangın Meydana Geldi

Beyoğlu'nda bir halı yıkama fabrikasında yangın meydana geldi. Çıkan yangın çevresinde bulunan 5 katlı apartmana sıçradı.

İstanbul'da meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Beyoğlu ilçesinde yer alan Sefa Meydanı'nda sabah saatlerinde halı yıkama fabrikasında korkutan yangın meydana geldi. Alınan bilgi sonucunda, henüz nedeni belli olmayan yangın aniden çatıyı etkisi altına aldı. Çatıyı saran alevler fabrikanın yanına bulunan beş katlı binaya da sıçradı. Yükselen alevlerin şiddetiyle meydana gelen yangın binayı sardı. Çevredekiler yangını ekiplere haber verdi. Gelen ihbar üzerine olay yerine birçok itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Kısa zamanda yangının olduğu bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangında mahsur kalanlara yardım etti. Meydana gelen yangın esnasında uyuyan vatandaşlar ise komşuları sayesinde uyandırıldı.

BİRLİK OLUP PARK EDİLEN ARAÇ ÇEKİLDİ

Yangın bölgesine gelen İtfaiye ekipleri apartmanların arkasından girerek yangına müdahale etmek istese de dar sokaklarda park eden araçlar sebebiyle sokağa giremedi. Bununla beraber pes etmeyen insanlar her beraber güçlerini birleştirerek park halinde olan otomobili kaldırıp arka sokağa aldılar. Aracın tüm yardımlar sonucunda binanın arkadan kaldırılması sonucu itfaiye ekipleri yangını kurtarma çalışmalarına başladı. Yangın, itfaiye ekiplerinin saatler boyunca çalışmaları sonucu müdahale edildi.

EVE FENA HALDE DUMAN DOLDU

Meydana gelen yangın esnasında evini saran dumanlarla uykudan kalktığında karşılaştığını dile getiren Fevzi Tekyaycı 'Ben evde uyuyordum. Daha sonra komşum zillere bastı. Bizi kaldırdı. İçeriye fena halde duman doldu. Hepimiz dışarıya çıktık' şeklinde konuştu.

LÜTFEN ARA SOKAKLARA ARAÇ BIRAKMAYALIM

Birlik olarak ara sokakta bulunan aracı çekenlerden bir vatandaş mahalle aralarına araç koymamaları konusunda insanları uyararak 'Ben turizm kaptanıyım. Sabah saatlerinde eve geldim. Dumanların çıktığını görünce itfaiye ekiplerine haber verdik. Çatı katında bir kadın vardı. Duman arasında kalan kadını itfaiye ekibi kurtardı. Lütfen rica ediyorum. Ara sokaklara araç koymasınlar. Biz burada birlik beraberlik yaparak aracı çektik. Mahalle aralarına, dar yerlere araç koymayalım. İtfaiye, ambulans ekipleri sokaklara giremiyor. Yazık günahtır. Biz bir can kurtarmak için bugün nelerle mücadele ettik. Lütfen rica ediyorum. Dar yerlere ambulans, itfaiye geçmesi için araç bırakmayın' ifadelerini kullandı.

İNSANLARI DIŞARI ÇIKARDIK

Korkutan yangın esnasında her türlü yardımda bulunan bir kişi ise 'Sabah saatleriyle duman ve alev vardı. Biz de insanları dışarı çıkardık. Onlara yardımcı olduk. Sonra da itfaiye ekipleri gelip yangına müdahale etti' dedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

İran Haber Ajansından Trump'a Montajlı S...

İran Dini Lideri Hamaney'den Son Dakika...

İran Dışişleri Bakanı Zarif: ABD'nin Sal...

CHP'li Aksünger Mavi Vatan Söylemine Gül...

Türkiye'de Laiklik Tartışması

Sabiha Gökçen Havalimanında Son Durum

İbrahim Kalın Açıklamalarda Bulunuyor

CHP Yalım'ın 'Bir Vatandaşın Polisler Ta...

Sabiha Gökçen'de Uçak Pistten Çıktı! Pi...

Beyoğlun'da 2 Katlı Metruk Bina Çöktü

ABD Büyükelçiliği karşısına Süleymani’ni...

Amerikan FOX Kanalının Ekran Yüzü Fatih...

Dev Yayın Balığını Görenleri Şoke Etti!

Mehmetçik'ten Tel Abyad'da Anlamlı Ziyar...

İstanbul Üniversitesi Yemekhane ile İlgi...

MİT'in Yeni Binası Dualarla Açıldı

Avustralya'da Yangınların Bilançosu Artı...

ABD'den Hafter’in Trablus'taki Askeri Ok...

Ehliyet sınavında Kopyaya Suçüstü!

Kanal İstanbul Güzergahı Havadan Görüntü...

İran'ın Dini Lideri Hamaney Kasım Süleym...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merakla Beklen...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kasım Süleyman...

Esed Rejimi İdlib'i Bombaladı!

İran Meclisi'nde Amerika'ya Ölüm Sloganl...

On Binlerce İranlı, Kasım Süleymani'yi U...

Gaziantep'te Bir Çocuğun Soluk Borusuna...