18.06.2022-10:06 (Son Güncelleme:18.06.2022-10:21)
>

Takımın teknik direktörü Valerien Ismael yönetiminde kadro planlamasına devam eden Beşiktaş'tan iç transfer hamlesi geldi. Beşiktaş 18 yaşındaki genç orta sahası Emirhan İlkhan ile 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.

1

Resmi açıklama geldi


Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada, 'Kulübümüz, Futbol Akademimizden yetişen profesyonel futbolcumuz Emirhan İlkhan’ın sözleşmesini yeniledi. Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Vodafone Park’ta genç futbolcumuz Emirhan İlkhan’la bir araya geldiler. Çebi, yenilenen sözleşme doğrultusunda 2024-25 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek olan Emirhan İlkhan’a başarılar diledi.' ifadelerine yer verildi.

2

Taraftarları sevindirdi


Beşiktaş'ta genç yetenek Emirhan İlkhan ile yapılan anlaşma Beşiktaş taraftarlarını oldukça sevindirdi.

3

Geleceğin yıldız adayı


Geleceğin yıldız adaylarından birisi olarak gösterilen futbolcu bu sezon siyah beyazlılarda sergilediği performansla büyük alkış aldı. Pek çok takımında transfer hedefinde olan oyuncu ile yapılan anlaşma taraftarlarını oldukça memnun etti.

4

Çok yönlü bir isim


Ana mevkisi merkez orta saha olan oyuncu yan mevki olarak ise on numara ve orta sahanın sağında görev alabiliyor. Futbolcu bu çok yönlülüğü ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

5

Performansıyla alkış aldı


Genç yetenek bu sezon sergilediği performansla taraftarlardan büyük alkış aldı. Oyuncu sahaya çıktığı karşılaşmalarda gerek oynadığı futbol gerek sahadaki özgüvenli duruşu ile futbolseverlerin dikkatini çekti.

6

Oyuncunun kariyeri


Futbola Beşiktaş alt yapısında başlayan Emirhan İlkhan takımın alt yaş kategorilerinde forma giydi. Sonrasında ise A seviyeye çıkmayı başardı. A seviyede oynayan oyuncu ayrıca Türkiye U21 Milli Takımı'nın oyuncusudur.

7

Merakla takip ediliyor


18 yaşındaki genç yetenek ile ilgili gelişmeler gerek Beşiktaş taraftarları gerek diğer Türk futbolseverler tarafından oldukça yakından takip edilmektedir.

8

Türk futbolu ondan çok şey bekliyor


Gerek Beşiktaş kulübü gerek Türk futbolu genç yıldızdan çok şey beklemektedir. Bu anlamda oyuncunun gelişim süreci yakından gözlemleniyor.

Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan'ın iç transferinde anlaşma sağlandı! Genç futbolcunun sözleşmesi uzatıldı
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR