10.05.2022-10:12 (Son Güncelleme:17.06.2022-16:29)
>

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emirhan İlkhan Fenerbahçe derbisinde dikkat çeken isimlerden birisi olmuştu. Genç yeteneğin performansı Alman ekiplerinden Borussia Dortmund'un oldukça ilgisini çekti. Yakın zamanda futbolcuyla ilgili önemli transfer gelişmelerinin yaşanması söz konusu.

1


Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Emirhan İlkhan, A takıma kadar yükselmeyi başarmış ve A takımda düzenli olarak forma giyme şansı yakalamaya başlamıştı.

2


Emirhan İlkhan'ın yükselen form grafiği ile birlikte genç yaşında Avrupa kulüplerinin dikkatini çektiği ortaya çıktı. Alman devi Borusia Dortmund genç yıldızı kadrosuna katabilmek adına çalışmalarına başladı.

3


Oyuncu ile özellikle Alman ekibi Borussia Dortmund'un yakından ilgilendiği öğrenildi.

4


Avrupa'dan maç izlemeye gelen scoutların Emirhan'ı çok beğendiği öğrenildi. Futbolcu daha önce U-19 takımı ile UEFA Gençlik Ligi'nde Borussia Dortmund'a karşı oynadığı karşılaşmada attığı gol dışında performansıyla Alman ekibinin dikkatini çekmişti.

5


Özellikle geride kalan sezonda Fenerbahçe derbisindeki performansı oyuncuya olan ilgiyi arttırdı. Bu anlamda yakın zamanda genç yetenek ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir.

6


17 yaşındaki merkez orta saha Emirhan bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 9 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol kaydetti. 497 dakika ise sahada kaldı. 17 yaşındaki futbolcu U19 Süper Liginde ise 11 maça çıktı.

7


U-19 takımında ise 7 gol kaydetti ve 1 kez asist yaptı. Genç yeteneğin geleceğine gerek Beşiktaş tarafından gerek Türk futbolu tarafından umutla bakılıyor. Bu anlamda oyuncuyla ilgili gelişmeler futbolseverler tarafından dikkatle takip edilmekte.

Beşiktaşlı Emirhan İlkhan'ı Borussia Dortmund transferde gündemine aldı!
serkan.morova@haber365.com.tr
serkan.morova@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR