27.09.2021-11:39 (Son Güncelleme:27.09.2021-17:35)

Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin Eski Futbolcusu Sezer Öztürk Trafikte Dehşet Saçtı!

Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımların formasını terleten eksi futbolcu Sezer Öztürk, adeta trafikte dehşet saçtı. Emekli futbolu ve arkadaşı trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere dehşet saçtı. Ölü ve yaralılar var.

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın formasını terleten eski futbolcu Sezer Öztürk, futboldan emekli olmuştu. Emekli futbolcunun adı büyük bir olaya karıştı. Emekli futbolcu adeta dehşet saçtı.

SEZER ÖZTÜRK DEHŞET OLAYLA GÜNDEMDE

Emekli futbolcu Sezer Öztürk'ün karıştığı dehşet olay, 19 Eylül Pazar günü akşam 17.30 sıralarında Çekmeköy'de Şile otoyolu Paşaköy mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Halil İbrahim S. (24) babası, ağabeyi ve arkadaşları ile Paşaköy mevkine mangal yapmak için geldi.

Patika yolun kenarına araçlarını park eden grup mangal yapmaya başladı. İddiaya göre, yabancı plakalı araç ile gelen eskiden Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının formasını terleten Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için yol istedi.

Halil İbrahim S. adlı vatandaşın yol vermeye kalkıştığı anlarda ikili arasında henüz nedeni belli olmayan bir nedenle tansiyon yükseldi. Tartışmaya başlayan grubun arasında kısa sürede kavga çıktı.

Sezer Öztürk'ün arkadaşı ve Halil İbrahim S.'nin ailesi ve arkadaşlarının katılımı ile kavga büyüdü. Yaşanan arbedede Halil İbrahim S. kaçarak vatandaşların bulunduğu alana doğru koştu.

Lüks otomobilinden ateş açan Sezer Öztürk hızla olay yerinden ayrıldı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada Halil İbrahim S. isimli vatandaş hayatını kaybetti.

Baba Haydar G., ağabey Duran S.. ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A. isimli vatandaşlar ise yaralandı. O anlar bir vatandaşın cep telefonunun kamerasına yansıdı. Hayatını kaybeden Halil İbrahim S'nin kurşunlardan kaçmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Diğer taraftan hayatını kaybeden Halil İbrahim S'nin evli ve 2 çocuk babası olduğu açıklandı. Hayatını kaybeden Halil İbrahim S'.nin Nişantepe mezarlığına defnedildiği belirtiliyor. Yaralanan vatandaşların ise hastanede tedavilerine devam ediliyor.

O anları gören bir vatandaş ise dehşet anları anlattı.

SEZER ÖZTÜRK'ÜN DEHŞET SAÇTIĞI ANLARA ŞAHİT OLAN BİR VATANDAŞ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Olayı gören mahalle sakini Emre Sepetçi yaşanan dehşet anları anlattı. Emre Sepetçi açıklamalarında, "Ölen arkadaş buradan koşmaya başladı, onları kovalamış. Öldüren kişi araçla geldiği ortak noktada karşılaştılar. Ölen kişi kaçmayı başlayınca gürültüye dışarı çıktık. "Siz karışmayın, sizlik bir durum yok, hedefim o " dedi. Silahı çatır çatır sıkmaya başladı, adamı öldürdü. Her şey bir anda oldu ne olduğunu anlayamadık. Planlı projeli bir olay, adamı gözümüzün önünde öldürdü. Mahalle ayağa kalktı, 2 el halkın üzerine ateş açtı. Yabancı plakalı aracıyla kaçmaya başladı" şeklinde açıklamalarda bulundu.

SEZER ÖZTÜRK İÇİN TUTUKLAMAYA YÖNELİK YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

Yaşattığı dehşet olaydan sonra olay yerinden hızla uzaklaşan Sezer Öztürk hakkında İstanbul Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi tarafından yakalama kararı çıkartıldı. Güvenlik güçlerinin firari suçlu Sezer Öztürk için arama çalışmalarına başladığı aktarılıyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr