13.06.2022-11:21 (Son Güncelleme:14.06.2022-11:16)
>

Geride kalan sezon Süper Lig'de Medipol Başakşehir formasını terleten Mahmoud Trezeguet ile Beşiktaş'ın ilgilendiği biliniyordu. Oyuncu ile son olarak ise ligi şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'un yakın takibine girdiği öğrenildi. Bu anlamda oyuncu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

1

Trabzonspor transferde harekete geçti


Trabzonspor yönetimi, bonservisi İngiliz ekibi Aston Villa'da olan Süper Lig ekiplerinin transferdeki gözdesi Trezeguet için harekete geçti.

2

Abdullah Avcı özel olarak istedi


Anthony Nwakaeme'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetime Mısırlı yıldızı önererek kadroya katılmasını istedi.

3

Sıcak gelişmeler yaşanıyor


Süper Lig'e geride kalan sezon ara transfer döneminde kiralık olarak gelen ve bonservisi İngiliz ekibi Aston Villa'da olan Trezeguet ile ilgili oldukça sıcak gelişmeler yaşanıyor.

4

Trezeguet ile Beşiktaş da ilgileniyor


Oyuncu ile Beşiktaş'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarılırken oyuncu için son olarak devreye giren takım Trabzonspor oldu. Bordo mavililerin oyuncuyu kadrolarına katmayı çok istedikleri ve futbolcu için kolları sıvadığı aktarılıyor. Bu anlamda Mısırlı yıldız ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

5

Ülkemizde Kasımpaşa forması da giymişti


Mısırlı futbolcu kariyerine ülkesinin takımlarından El Ahly'de başladı. Ardından ise Belçika ekibi Anderlecht'in yolunu tuttu. Anderlecht sonrasında bir başka Belçika ekibi Mouscron'a transfer oldu. Ardından ise ülkemize ilk Kasımpaşa'ya transfer olarak geldi.

6

Geçen sezon Başakşehir'de kiralık oynadı


Kasımpaşa sonrasında ise İngiliz ekibi Aston Villa'nın yolunu tuttu. Aston Villa'dan ise ara transfer döneminde Başakşehir'e kiralık olarak geldi.

7

Transferi yakından takip ediliyor


Şimdilerde ise yıldız oyuncu Trezeguet ile Süper Lig devleri oldukça yakından ilgilenmekte.

8

Şampiyon onun için kolları sıvadı


Futbolcu için son olarak Şampiyon Trabzonspor kolları sıvamış durumda.

Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Mahmoud Trezeguet için Şampiyon Trabzonspor devreye girdi!
serkan.morova@haber365.com.tr
serkan.morova@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR