26.05.2022-10:01 (Son Güncelleme:02.07.2022-12:42)
>

Beşiktaş'ın transfer gündemini bir süre meşgul eden Kenya asıllı Norveçli sol kanat futbolcusu Tokmac Nguen ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Macar ekibi Ferencvaros, Tokmac Nguen'in sözleşmesini uzatıp takımda kaldığını belirtti.

1

Gündeme gelmişti


Siyah beyazlılar gelecek sezon için transferde düğmeye bastı. Takımda bu anlamda gündeme gelen oyunculardan birisi ise Tokmac Chol Nguen oldu.

2

Sözleşmesini uzattı


Futbolcunun Beşiktaş'a geleceği konuşulurken oyuncudan gelen son haber Beşiktaşlıları üzdü. Futbolcu takımı ile sözleşmesini uzattı.

3

Oyuncuya yoğun ilgi vardı


Beşiktaş kısa süre önce transfer gündemine Kenya asıllı olan Norveçli futbolcu Tokmac'ı kestirmişti.

4

Üzen haber geldi


Futbolcunun siyah beyazlılara transfer olabileceği konşulurken oyuncudan kötü haber geldi. Futbolcunun Macar ekibi Ferencvaros ile sözleşmesını uzattığı öğrenildi.

5

Sosyal medya paylaşımı heyecanlandırmıştı


Tokmac Ngen'in sosyal medya hesabndan yaptığı kartal paylaşımı Beşiktaşlı taraftarları oldukça heyecanlandırmıştı. Bu paylaşımın ardından oyuncunun siyah beyazlılara transfer olabileceği konuşuluyordu. Fakat futbolcudan gelen son haberde kariyerine takımında devam edeceği açıklandı.

6

Oyuncunun kariyeri


Futbol hayatına Norveç'İn Drammen takımında başlayan Tokmac ardından ülkenin bir başka ekibi Stromsgodset'e transfer oldu. Ardından ise Baerum'a transfer oldu. Sonrasında ise ülkenin bir başka takımı olan Mjondalen'in yolunu tuttu.

7

Farklı pozisyonlarda görev alabiliyor


Son olarak ise Macar ekibi Ferencvaros'a transfer oldu. Asıl mevkisi sol kanat olan oyuncu yan mevki olarak ise sağ kanat ve on numara pozisyonunda görev alabiliyor.

8

Eskiden milli takımda oynuyordu


Futbolcu bir dönem Norveç Milli Takımı'nın da formasını terletiyordu.

Beşiktaş'ın transfer gündemine aldığı Tokmac Chol Nguen takımında kalmaya karar verdi!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR