24.03.2022-09:17 (Son Güncelleme:05.07.2022-11:24)
>

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı teknik adam Valerien Ismael, daha resmi imzayı atmadan kadro planlamalarına kafa yormaya başladı. 46 yaşındaki Fransız teknik direktör, Ersin Destanoğlu, Anderson Talisca ve Miralem Pjanic konusu başta olmak üzere yönetimden birçok önemli istekte bulundu.

1

Mesaiye erken başladı


Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı teknik adam Valerien Ismael, daha resmi imzayı atmadan kadro planlamalarına kafa yormaya başladı.

2

Önemli istekleri var


46 yaşındaki Fransız teknik direktör, Ersin Destanoğlu, Anderson Talisca ve Miralem Pjanic konusu başta olmak üzere yönetimden birçok önemli istekte bulundu.

3

Ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor


Siyah beyazlılar teknik adamlık için Valerian İsmael ile anlaşmaya varırken, Fransız çalıştırıcı ile ilgili gelişmeler de yakından takip edilmeye başlanmış durumda. Teknik adamla ilgili dikkat çeken ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Fransız hocanın yönetimden son istedikleri ise büyük yankı uyandırmış durumda.

4

Talepleri çok konuşuluyor


Çalışmalarını tamamen gelecek sezon için yapmaya başlayan Beşiktaş, İsmael'in istekleri ise takviyeler konusu oldu. Buna göre 46 yaşındaki teknik adamın talepleri dikkat çekti.

5

Maddi konulara değindi


Valerien Ismael'in takımın başına gelmeden önce istekleri şu şekilde; Ödemeleri mümkün olduğunca aksatmazsanız sevinirim. Para alamayan oyuncu hevesli olmaz.

6

Onu özellikle takımında istiyor


Teknik adam Pjanic'in bir sezon daha kalmasını istedi.

7

Eski yıldızın dönmesini talep etti


Anderson Talisca'nın transferini çok istiyor.

8

Yönetim sıcak bakıyor


Beşiktaş yönetiminin teknik adamın isteklerinin çoğunu onayladığı gelen bilgiler arasında bulunuyor. En büyük sıkıntının ise forvet transferinde olacağının altı çizildi.

Beşiktaş'ın prensip anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Valerien Ismael'in yönetimden istediği şeyler gündem oldu!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR