08.04.2022-15:13 (Son Güncelleme:27.07.2022-14:08)
>

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın'a Arap Yarımadası'ndan sürpriz bir teklif geldiği öğrenildi. Fakat Sergen Yalçın'ın Avrupa'da bir takım çalıştırmak istediği için gelen teklifi reddettiği ortaya çıktı.

1

Teklifi geri çevirdi


Siyah beyazlıların eski teknik adamı Sergen Yalçın'a Arap Yarımadası'ndan sürpriz bir teklif geldiği aktarıldı. Fakat Sergen Yalçın'ın Avrupa'da bir takım çalıştırmak istediği için gelen teklifi reddettiği öğrenildi.

2

Bu sezon hayal kırıklığına uğrattı


Beşiktaş'ta hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan teknik adam Sergen Yalçın bu sezon performansıyla beklentinin çok altında kaldı.

3

Hocayı isteyen çok


Takımda alınan kötü sonuçlar sonrası Sergen Yalçın siyah beyazlılar ile yollarını ayırdı. Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra henüz bir takımla anlaşmaya varamazken teknik adam ile ilgili dikkat çeken teklifler gelmeye devam ediyor.

4

Avrupa hayali var


Son olarak Sergen Yalçın ile Arap Yarımadasın'dan ciddi bir teklif geldiği öğrenildi. Fakat Sergen Yalçın'ın Avrupa'dan bir takım çalıştırmak istediği ve teklifi kabul etmediği ortaya çıktı.

5

İspanya düşünüyor


Sergen Yalçın, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda İspanya La Liga'da bir takım çalıştırmak istediğini belirtmişti. Bu anlamda hocanın yakın zaman içerisinde Avrupa'da bir takımın başına geçeceği gündemde yer alıyor.

6

Siyah beyazlılardaki karnesi


Sergen Yalçın, Beşiktaş ile toplamda 82 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 46 galibiyet 13 beraberlik ve 23 mağlubiyet aldı. 49 yaşındaki teknik adam, Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yakalamıştı.

7

Önceden görev yaptığı takımlar


Diğer yandan Sergen Yalçın, geçmişte Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor'da görev yapmıştı.

8

Dikkatleri üzerine çekmişti


Futbolculuk döneminde Beşiktaş ile başarıdan başarıya koşan Sergen Yalçın, futbolu bırakmasının ardından teknik adam olarak futbol kariyerine devam ediyor. Teknik adam geçen sezon Beşiktaş ile önemli başarılar yakalarken bu sezon etkisiz performansı nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çekmiş ve takımdan istifa etmişti.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ı Arap Yarımadası'ndan istemişler!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR