10.05.2022-12:36 (Son Güncelleme:23.06.2022-10:26)

Beşiktaş formasını terlettiği dönemde 2 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ve sonrasında Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'a transfer olan Marcelo Guedes hakkında bomba bir iddia gündeme düştü. Gelen son haberlere göre futbolcu Fransız ekibinde soyunma odasında gaz çıkardığı ve uygunsuz hareketlerde bulunduğu için takımdan gönderildi.

1

Eski yıldız ile ilgili dikkat çeken gelişmeler var


Beşiktaş formasıyla önemli işlere imza atan ve siyah beyazlıların unutamadığı isimlerden birisi olan Marcelo'dan gelen son haberler futbol dünyasını hayrete düşürdü.

2

Soyunma odasında yaptıkları hayrete düşürdü


Gelen son haberlere göre futbolcu Fransız ekibinde soyunma odasında gaz çıkardığı ve uygunsuz hareketlerde bulunduğu için takımdan gönderildi.

3

Gözler ona çevrildi


Ülkemizde Beşiktaş formasını giydiği dönemde taraftarların dikkatini çeken isimlerden birisi olan Marcelo Guedes ile ilgili hayrete düşüren gelişmeler yaşanmakta.

4

Kadro dışı kalmıştı


Futbolcu Beşiktaş formasıyla 2 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayarak büyük alkış almıştı. Beşiktaş performansının ardından Fransız devi Lyon'a giden ve burada da takım kaptanlığına kadar yükselen Marcelo yakın zamanda ise kadro dışı kalmış ve ara transfer döneminde Bordeaux'a imza atmıştı.

5

Performansı bahane edilmiş


Fransa'nın köklü gazetelerinden birisi olan L'Equipe tecrübeli stoperin Lyon'da kadro dışı kalma sebebinin performans olmadığını, soyunma odasında gaz çıkarma ve yaptığıyla eğlenme olduğunu aktardı.

6

Juninho biletini kesmiş


Sezon başında Angers'e 3-0 yenildikleri maçın ardından arka arkaya gaz çıkardığı ve dakikalarca güldüğü belirtildi. Lyon Sportif Direktörü Juninho da bu gelişme üzerine Brezilyalı futbolcuyu kadro dışı bırakmaya karar verdi.

7

İddiaları yalanlamıştı


Kadro dışı kaldığı dönemde soyunma odasındaki uygunsuz hareketleri nedeniyle takımdan uzaklaştırıldığı açıklanan Brezilyalı savunmacı konuya ilişkin olarak, 'Bu haberler doğru değil demişti.'

8

Sessizliğini korudu


Konunun detayları yeni ortaya çıkınca Marcelo'nun sessiz kalması ise dikkat çekti. 1.91'lik stoper sezon başında Süper Lig devleriyle yoğun bir şekilde anılmıştı.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Marcelo Guedes, Lyon'da soyunma odasında sürekli gaz çıkardığı için başka takıma transfer edilmiş!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR