02.04.2022-12:53 (Son Güncelleme:28.06.2022-15:14)
>

Sezon sonunda Lille'den ayrılması beklenen Burak Yılmaz'ın, Beşiktaş'a transfer olacağı konuşuluyordu. Milli futbolcunun transferde ters köşe yapıp son verdiği kararda ABD'ye gitmek istediği öğrenildi.

1


Fransa Ligiue 1 ekiplerinden Lille formasını terleten Burak Yılmaz ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor

2


A Milli Takım'a yakın zamanda veda eden yıldız futbolcunun sezon sonunda da Lille'den ayrılması bekleniyor. Lille'den ayrılmayı kafasına koyan futbolcunun Süper Lig devi Beşiktaş'a geri döneceği aktarılmıştı.

3


Fakat yıldız futbolcudan büyük bir ters köşe geldi. Burak Yılmaz ile ilgili alınan son bilgide futbolcunun transferde tercihinin ABD olduğu öğrenildi.

4


Burak Yılmaz'ın kariyerini sonlandırmadan önce kritik bir adım daha atacağı ve daha önce Çin'e transfer olan futbolcunun Asya ve Avrupa dışında yeni bir kıtada top koşturmak istediği öğrenildi. Bu anlamda Burak Yılmaz'ın ABD'ye gitmek istediği öğrenildi.

5


Bu anlamda Burak Yılmaz'ın ABD'ye gitmek istediği öğrenildi. ABD'ye gitmek isteyen futbolcunun bu kararında kendisine gelen yüksek ücret teklifleri olduğu öğrenildi.

6


MLS ekiplerinden yüksek ücretler aldığı öğrenilen Burak Yılmaz'ın gelen transfer tekliflerine bu anlamda gayet olumlu baktığı ve ABD'ye gitmek için hazırlıklara başladığı öğrenildi. Yıldız futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

7


Geçen sezon Lille'i Fransa'da uzun süre sonra şampiyonluğa taşıyan baş isimlerden olan Burak Yılmaz bu sezon gösterdiği performansla beklentilerin oldukça altında kaldı.

8


Ayrıca Burak Yılmaz'ın, A Milli Takım'ın Portekiz ile yaptığı maçta son dakika penaltısından yararlanamaması büyük eleştiri konusu olmuştu. Bu anlamda yıldız futbolcu gündemde yoğun bir şekilde yer almakta.

Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan Burak Yılmaz ABD'ye gitmeye hazırlanıyor!
serkan.morova@haber365.com.tr
serkan.morova@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR