28.04.2022-11:00 (Son Güncelleme:23.06.2022-14:58)
>

Yeni sezonun kadro çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik adam Valerien Ismael'i düşündüren konulardan birisi ise Kenan Karaman oldu. Fransız çalıştırıcının takımda istemediği futbolcunun yönetim yabancı kuralı gereği başka takıma transferine onay vermiyor.

1


Beşiktaş'ta son olarak Kayserispor deplasmanından 3-2'lik galibiyet alınırken takım içinden ise önemli gelişmeler yaşanmakta.

2


Beşiktaş'ta bu anlamda istenildiği gibi bir sezon geride kalmayacakken şimdiden gelecek sezonun planlamalarına başlandı.

3


Takıma katılacak futbolcular kadar takımdan ayrılacak futbolcular da büyük merak konusuyken, bu sezon tam bir hayal kırıklığı olan Kenan Karaman'ın durumu yılan hikayesine döndü.

4


Son gelen bilgilere göre Valerien Ismael'in, Kenan Karaman'ı yeni sezonda düşünmediği aktarıldı. Fakat yönetimin yerli rotasyonundaki sıkıntı ve 7+4 yabancı kuralı nedeniyle gurbetçi yıldızın takımda kalmasını istediği aktarıldı.

5


Fakat yönetimin yerli rotasyonundaki sıkıntı ve 7+4 yabancı kuralı nedeniyle gurbetçi yıldızın takımda kalmasını istediği belirtildi.

6


Bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 21 karşılaşmada görev alan Kenan Karaman, 1 gol atarken 1 kez de asist yaptı. Milli futbolcu bu performansıyla takımda en çok eleştirilen isimlerden birisi haline geldi. Futbolcunun siyah beyazlılar ile olan sözleşmesi ise 2024 yılında sona erecek.

7


28 yaşındaki Kenan Karaman futbola Kickers takımının altyapısında başladı. Ardından Hoffenheim'a transfer oldu. Hoffenheim sonrasında ise Hannover'in yolunu tuttu. Sonraki durağı ise bir başka Alman ekibi F. Düsseldorf oldu.

8


Yaz transfer döneminde ise Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Ana mevkisi santrafor olan Kenan Karaman, ayrıca sol kanat ve sağ kanat olarak görev yapabiliyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Kenan Karaman'ın başka takıma transferi konusunda kararsız kaldı!
serkan.morova@haber365.com.tr
serkan.morova@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR