07.04.2022-12:31 (Son Güncelleme:17.07.2022-16:16)
>

Süper Lig'de sezon sonu yaklaşırken yeni dönem için transfer hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta gündeme sürpriz bir isim geldi. Siya beyazlılar Göztepe'de oynayan eski yıldızı Atınç Nukan ile yakından ilgileniyor.

1

Eski oyuncuyu gözlerine kestirdiler


Beşiktaş gelecek sezon için şimdiden hazırlıklarına başladı. Etkili isimler ile kadrosunu güçlendirmek isteyen takımda gündeme eski oyuncu geldi.

2

Gündeme geldi


Beşiktaş'ta gelecek sezon transfer planlamaları kapsamında gündeme son olarak gelen isim ise takımın eski futbolcusu Atınç Nukan oldu.

3

Ciddi şekilde ilgileniyorlar


Göztepe formasını terleten stoper ile siyah beyazlıların ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı.

4

Sezon sonu bekleniyor


Beşiktaş yönetimi, Göztepe formasını terleten eski yıldız Atınç Nukan ile yakından ilgileniyor. Siyah beyazlılar, Göztepe'nin sezon sonundaki durumuna göre Atınç için önereceği bonservis bedelini belirleyecek.

5

Performansı ilgi çekti


Futbolcu Göztepe'de sergilediği performansla siyah beyazlıların dikkatini çekti. Bu nedenle futbolcunun yeniden siyah beyazlı formayı terletmesi istenmekte.

6

Transfere olumlu bakıyor


Atınç Nukan'ın ise Beşiktaş altyapısından çıkmış olması nedeniyle bu transfere oldukça olumlu yaklaştığı aktarılıyor. Bu anlamda transferde önemli gelişmelerin olması söz konusu olmakta.

7

Oyuncunun kariyeri


28 yaşındaki Atınç Nukan Beşiktaş altyapısında yetişti. Beşiktaş'ta sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken Atınç, 2016 yılında RB Leipzig'in yolunu tuttu.

8

Bireysel istatistikleri


Profesyonel futbol hayatında 130 maça çıkan futbolcu bu periyotta 10 gol atarken 3 kez ise asist yaptı.

Beşiktaş şimdilerde Göztepe formasını terleten Atınç Nukan'ı transfer listesine aldı!
serkan.morova@haber365.com.tr
serkan.morova@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR