27.12.2019-19:50 (Son Güncelleme:27.12.2019-20:07)

Beşiktaş Sahasında Gençlerbirliği'ni Konuk Ediyor! İşte İlk 11'ler

Beşiktaş Süper Lig'in 17.haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Maçın ilk 11'leri belli oldu.

Beşiktaş, ilk yarının son maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Süper Lig’de son 2 maçında yenilen siyah-beyazlı takımda sakat Burak Yılmaz ve cezalı Lens, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Beşiktaş taraftarının desteği ile rakibini mağlup etmek istiyor. Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Gençlerbirliği ise deplasmanda galibiyet peşinde olacak.

SON 2 MAÇTA MAĞLUP

Beşiktaş, ligdeki son 2 maçta mağlup oldu. Ligin 15. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a 2-0 yenilen siyah-beyazlı ekip, evinde 18 maç sonra mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş, 16. haftadaki derbi karşılaşmasında ise Fenerbahçe’ye 3-1 kaybetti.

ÜST ÜSTE 4 YENİLGİ

Siyah-beyazlı ekip, resmi maçlarda üst üste 4 yenilgi almaktan kurtulamadı. Son galibiyetini ligde Kasımpaşa’yı 3-2 yenerek elde eden Beşiktaş, BtcTurk Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe maçlarını mağlubiyetle tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu dönemde UEFA Avrupa Ligi’nde Wolverhampton’a 4-0 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Anagold 24Erzincanspor’a 2-0 yenildi.

5 MAÇTA GOL YEDİ

Beşiktaş, son 5 resmi maçta kalesini gole kapatamadı. Söz konusu 5 maçta Süper Lig’de Kasımpaşa ve BtcTurk Yeni Malatyaspor’dan ikişer, Fenerbahçe’den 3 gol yiyen siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde Wolverhampton’ın 4 golüne engel olamadı. Beşiktaş, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda Anagold 24Erzincanspor maçında ise 2 gol yedi.

BEŞİKTAŞ-GENÇLERBİRLİĞİ İLK 11'LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Atiba, Elneny, N'Koudou, Diaby, Ljajic, Umut

Gençlerbirliği: Ertaç, Erdem, Bjarsmyr, Toure, Polomat, Yasin, Sessegnon, Nadir, Ayite, Candeias, Sefa

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr