21.06.2022-12:32 (Son Güncelleme:26.06.2022-09:13)

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta gündeme son olarak gelen isim Danimarkalı sağ kanat Philip Zinckernagel oldu. Siyah beyazlıların bonservisi İngiliz ekibi Watford'da bulunan oyuncu için transfer temaslarını arttırdığı öğrenildi.

1

Yakın takibe alındı


Beşiktaş için geride kalan sezon tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Geride kalan sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan takımda gündeme ise oldukça dikkat çeken isimler gelmekte. Siyah beyazlılar yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefi ve taraftarlarını mutlu etmek için önemli futbolcularla temas halinde. Takımda son olarak yakından takip edilen oyuncu ise Danimarkalı yıldız Philip Zinckernagel oldu.

2

Ülkesi haberleri doğruladı


Danimarka basını ise konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ülke medyasında çıkan haberlerde Beşiktaş'ın futbolcuya olan ilgisi doğrulandı. Futbolcu geride kalan sezonda kiralık olarak formasını terlettiği Nottingham Forest'ın Premier Lig'e yükselmesinde büyük rol oynamıştı.

3

Performansı alkış aldı


Futbolcu geride kalan sezonda kiralık olarak formasını terlettiği Nottingham Forest'ın Premier Lig'e yükselmesinde büyük rol oynamıştı. Futbolcunun ise asıl takımı olan Watford'dan ayrılması beklenmekte.

4

Ligdeki vatandaşları kararını olumlu yönde etkiledi


Takımından ayrılacak oyuncu için Beşiktaş'ın devreye girdiği ve futbolcunun bu transfere oldukça sıcak baktığı bilgisi var. Futbolcunun Süper Lig'e transfer olmaya sıcak bakmasında vatandaşları olan Victor Nelsson, Andreas Cornelius ve son olarak ise Trabzonspor'un yeni transferi Jens Stryger Larsen'in etkisi bulunduğu aktarılıyor.

5

Oyuncunun kariyeri


Oyuncu kariyerine ise ülkesinin Nordsjael takımında başladı. Ardından Köge ve Helsingör'de oynadı. Kariyer çıkışını ise Norverç'in Bodo takımında yaptı.

6

Watford'a geri döndü


Ardından İngiliz ekibi Watford'un yolunu tuttu. Sonrasında İngiltere'nin bir başka takımı olan Nottm Forest'a kiralandı. Son olarak ise kulübüne geri döndü.

7

Çok yönlülüğü göze çarpmakta


Futbolcunun ana mevkisi sağ kanat olmakla beraber sol kanat ve forvet arkası olarak görev alabiliyor. Bu anlamda çok yönlülüğü dikkat çekiyor.

8

Ellerini çabuk tutmak istiyorlar


Oyuncuyla Beşiktaş'ın yanı sıra Yunan ekibi Olympiacos'un da yoğun bir şekilde ilgilendiği bilgisi var. Bu anlamda Beşiktaş transferde hızlı davranmak istiyor.

Beşiktaş Philip Zinckernagel'i transfer listesine aldı!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR