05.03.2022-14:51 (Son Güncelleme:05.03.2022-15:05)
>

Beşiktaş, Kasımpaşa formasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Umut Bozok ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Siyah beyazlıların Kasımpaşa'nın 25 yaşındaki santraforu için temaslara başladığı öğrenildi.

1


Beşiktaş'ta bu doğrultuda ise gündeme oldukça sürpriz isimler gelmekte. Beşiktaş'ta son olarak gündeme gelen isim ise Kasımpaşa'nın 25 yaşındaki santraforu Umut Bozok oldu.

2


Futbolcu bu sezon gösterdiği performansla futbolseverlerin büyük ilgisini çekerken, Beşiktaş'ın transferde elini çabuk tutmak istediği aktarılıyor.

3


Beşiktaş'ın, Umut Bozok'un transferi için yakından ilgilendiği ve futbolcunun menajerleriyle görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Bu anlamda golcü futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

4


Kasımpaşa'nın 25 yaşındaki golcüsü Umut Bozok bu sezon ligde 27 karşılaşmaya çıkarken 12 gol atıp 6 kez ise asist yapma başarısında bulundu. Bu anlamda futbolcu gerek attığı goller ve gollerini atış tarzıyla oldukça dikkat çekiyor.

5


Kariyerine Fransa'nın Metz takımında başlayan Umut Bozok ardından Nimes'ê transfer oldu. Nimes sonrasında ise Troyes'in yolunu tuttu.

6


Troyes sonrasında ise FC Lorient'e transferi gerçekleşti. Futbolcu yaz transfer döneminde Lorient'ten İstanbul ekibi Kasımpaşa'ya transfer oldu.

7


Ayrıca eskiden Türkiye U21 Milli Takımı'nın formasını terletiyordu. Umut Bozok bu sezon sergilediği performansla pek çok önemli takımın transfer listesinde bulunan bir isim olmakta.

8


Bu anlamda futbolcunun geleceği merak konusu haline geldi.

Beşiktaş, Kasımpaşa'dan Umut Bozok'un transferi için harekete geçti!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR